Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΗλείαΑνδρέας Κατσανιώτης: «Κάνουμε την Ελλάδα πιο ισχυρή...»

Ανδρέας Κατσανιώτης: «Κάνουμε την Ελλάδα πιο ισχυρή…»

Το μήνυμα του Υφυπουργού Εξωτερικών στην εκδήλωση της ΔΕΕΠ Ηλείας

Του Πάνου Ηλιόπουλου

Εκδήλωση πραγματοποίησε η ΔΕΕΠ Ηλείας το βράδυ της  Κυριακής  στον Πύργο, η οποία εστιάστηκε στιςτρέχουσες πολιτικές εξελίξεις. Κεντρικός ομιλητής ήταν ο Υφυπουργός Εξωτερικών αρμόδιος σε θέματα απόδημου ελληνισμού Ανδρέας Κατσανιωτής, ο οποίος επεσήμανε μεταξύ άλλων: «Κάνουμε την Ελλάδα πιο ισχυρή και με βάσει αυτό το πλάνο πορευόμαστε. Είμαστε μια κυβέρνηση ευθύνης και θα κριθούμε στο τέλος της τετραετίας», ανέφερε μεταξύ άλλων ο επίσημος προσκεκλημένος που αναφέρθηκε και στο θέμα του πολέμου. «Οι καιροί που βιώνουμε είναι πολύ δύσκολοι και ασφαλώς  το μυαλό μας βρίσκεται στους ομογενείς της Ουκρανίας. Δεν είμαστε κυβέρνηση ίσων αποστάσεων, με τη θέση μας να είναι ξεκάθαρη».

Χαιρετισμοί…

Στην εκδήλωση της Κυριακής χαιρετισμό απηύθυναν τόσο ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ Ηλείας Χρήστος Γαβράς καθώς και ο Βουλευτής Ηλείας Ανδρέας Νικολακόπουλος όσο  και ο Περιφερειάρχης  Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριος Φαρμάκης. Και οι τρεις επεσήμαναν τη μεγάλη προσπάθεια που γίνεται  στην Ηλεία τα τελευταία  2, 5 χρόνια με την κατασκευή της  Πατρών – Πύργου να βρίσκεται στο επίκεντρο. Παράλληλα διαβάστηκε και ανακοίνωση της Βουλευτού  κ. Διονυσίας Αυγερινόπουλου που λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων απουσίαζε.

Πλήθος κόσμου

Πέρα από τον κ.  Ανδρέα Κατσανιώτη που ήταν κεντρικός ομιλητής, στην εκδήλωση παραβρέθηκε ακόμα ο Βουλευτής Ηλείας Ανδρέας Νικολακόπουλος καθώς και ο Περιφερειάρχης  Δυτ. Ελλάδας Νεκτάριος Φαρμάκης. Παρούσα και η Μαρία Μπίλια Πρόεδρος του Περ. Συμβουλίου, όπως επίσης και οι Αντιπεριφερειάρχες  Βασίλης Γιαννόπουλος, Νίκος Κοροβέσης,  Θοδωρής Βασιλόπουλος καθώς και ο Χρήστος Μπιλίρης περιφερειακός Σύμβουλος. Παρέστηκαν ακόμα μεταξύ άλλων η Μαριάνα Σταθοπούλου Πολιτευτής, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κώστας Νικολούτσος, οι Πρώην Δήμαρχοι Πύργου, Ζαχάρως και Λεχαινών  Γαβρίλης Λιατσής, Πανταζής Χρονόπουλος και Νίκος Κουλούρης αντίστοιχα, σύσσωμε η ΔΕΕΠ με επικεφαλής τον πρόεδρο Χρήστο Γαβρά καθώς και φίλοι του κόμματος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ