Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΗλείαΣυμμετοχή του Συλλόγου Φίλων Ιστορίας Χαράλαμπος Βιλαέτης στις επετειακές εκδηλώσεις στην Μάνη

Συμμετοχή του Συλλόγου Φίλων Ιστορίας Χαράλαμπος Βιλαέτης στις επετειακές εκδηλώσεις στην Μάνη

ΣΎΛΛΟΓΟΣ ΦΊΛΩΝ ΙΣΤΟΡΊΑΣ ΧΑΡΆΛΑΜΠΟΣ ΒΙΛΑΈΤΗΣ 1821

Κατόπιν σχετικής προσκλήσεως του Δήμου Ανατολικής Μάνης, ο Σύλλογος Φίλων Ιστορίας Χαράλαμπος Βιλαέτης παραβρέθηκε στις εκδηλώσεις για την 201η επέτειο ενάρξεως της Εθνεγερσίας στην Αρεόπολη της Μάνης. Την Τετάρτη το απόγευμα τα μέλη του Συλλόγου μας βρέθηκαν στις εκδηλώσεις στο Κλειστό γυμναστήριο της Αρεόπολης, ενώ κατατέθηκε στεφάνι στο Μνημείο του Πετρόμπεη Μαυρομιχάλη από τον Πρόεδρο μας Φ. Βερβίτα.

Στο κλειστό γυμναστήριο τιμήθηκε η παρουσία του Συλλόγου μας με τιμητική πλακέτα, ενώ την Πέμπτη 17 Μαρτίου τα μέλη μας έδωσαν το παρών, έδωσαν στην παρέλαση στην Πλατεία Αθανάτων, μαζί με τον αδελφοποιημένο σύλλογο Σκοπευτικό Όμιλο Πατρών, αποσπώντας τα καλύτερα σχόλια από όλους τους παρευρεθέντες. Για όλους όσοι συμμετείχαν από εμάς ήταν μια εμπειρία ξεχωριστή που ανοίγει νέους δρόμους τιμής και σεβασμού στην Ελληνική και Ιστορία….

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΎΜΕ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΆΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΌΣΚΛΗΣΗ ΤΟΝ ΔΉΜΟΥ ΑΝΑΤΟΛΙΚΉΣ ΜΑΝΗΣ ΤΟΝ ΔΉΜΑΡΧΟ ΚΎΡΙΟ ΠΈΤΡΟ ΑΝΔΡΕΆΚΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΥΝΕΡΓΆΤΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟ ΔΗΜΉΤΡΗ ΡΟΖΆΚΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΘΑ ΉΜΑΣΤΕ ΠΑΛΙ ΠΑΡΏΝ ΝΑ ΤΙΜΉΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΉΡΩΕΣ ΤΗΣ ΜΑΝΗΣ..

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ