Home Επικαιρότητα Οι κάτοικοι σε ορεινά σημεία του δήμου Πύργου: «Αποκλεισμένοι» λόγω …οδοποιίας

Οι κάτοικοι σε ορεινά σημεία του δήμου Πύργου: «Αποκλεισμένοι» λόγω …οδοποιίας

0

Σημαντικές δυσχέρειες  στην αγροτική και δημοτική οδοποιία, αντιμετωπίζουν  οι κάτοικοι των  ορεινών κοινοτήτων του δήμου Πύργου.

Αρχικά  προβλήματα εξακολουθεί να  αντιμετωπίζει ο άξονας από τη γέφυρα Καρυάς προς Γούμερο- Αγία Άννα- Πεύκη-Κλινδιά και  εν συνεχεία  προς Πέρσαινα, στην περιοχή της Φολόης.

Ειδικά στο τμήμα  προς Αγία Άννα και Πεύκη η κατάσταση συνεχίζει να  είναι πολύ δύσκολη για τους διερχόμενους οδηγούς, οι οποίοι  θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, κυρίως όσοι δεν γνωρίζουν καλά το δρόμο.

Αρκετά κομμάτια του είναι χωμάτινα, ενώ υπάρχουν αλλεπάλληλες καθιζήσεις  στο οδόστρωμα, που το καθιστούν  ιδιαίτερα επικίνδυνο αφού παρουσιάζει πολλές λακκούβες και …ανάποδες κλίσεις.

Επίσης στην Πεύκη Ηλείας, σύμφωνα με τον πρόεδρο κ. Γρηγ. Ξουλεή, παραμένουν  κλειστεί  οι αγροτικοί  δρόμοι εδώ και  δύο μήνες με συνέπεια να μην  μπορούν οι  αγρότες να πάνε στους σταύλους  και στα λιοστάσια τους.

Για το θέμα αυτό έχουν ενημερωθεί οι αρμόδιοι του δήμου και σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται σήμερα  να σταλούν μηχανήματα στην περιοχή, για την αποκατάσταση των δρόμων.

Exit mobile version