Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΗλείαΣυγκίνηση σε όλη την Ηλεία για τον χαμό του Θεοδώρου Βλαγκούλη

Συγκίνηση σε όλη την Ηλεία για τον χαμό του Θεοδώρου Βλαγκούλη

«Έφυγε» σε ηλικία 77 ετών

Υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο κατά την διάρκεια συγκέντρωσης για τα φωτοβολταϊκά στις Ξενιές, την Κυριακή το μεσημέρι

Συγκίνηση έχει προκαλέσει στην Ηλεία η είδηση του θανάτου του δικηγόρου και πολιτευτή, Θεόδωρου Βλαγκούλη, ο οποίος υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο κατά την διάρκεια συγκέντρωσης για τα φωτοβολταϊκά στο χωριό Ξενιές του Δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης, την Κυριακή το μεσημέρι.

Ο 77χρονος πολιτικός, μόλις ολοκλήρωσε την ομιλία του επί του θέματος και καταχειροκροτούμενος από τους παρευρισκόμενους πολίτες, επέστρεψε στη θέση του. Στη συνέχεια, όμως κατέρρευσε. Τις πρώτες βοήθειες έσπευσαν να του δώσουν ο γιατρός και Δήμαρχος της Ανδραβίδας Κυλλήνης, Γιάννης Λέντζας, ο Βουλευτής και επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΚΙΝΑΛ, Μιχάλης Κατρίνης, μαζί με τον Βουλευτή Ηλείας, Διονύση Καλαματιανό.

Ο Θεόδωρος Βλαγκούλης, φέρεται να κατέληξε είτε εκείνη την ώρα στην αίθουσα ή στα πρώτα λεπτά της διαδρομής προς το Κέντρο Υγείας Σιμόπουλου, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό του. Όλα δείχνουν πως ο θάνατός του επήλθε από εγκεφαλική αιμορραγία.

Ο Θεόδωρος Βλαγκούλης ήταν πρώην υποψήφιος βουλευτής με το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας, ενώ πρόσφατα είχε ανακοινώσει την προσχώρησή του στην «Ελληνική Λύση» του Κυριάκου Βελόπουλου ως υποψήφιος βουλευτής στις επόμενες εκλογές. Ο Θόδωρος Βλαγκούλης (σύμφωνα με το βιογραφικό του) συμμετείχε για πρώτη φορά σαν υποψήφιος βουλευτής το 1996. Από τότε μέχρι σήμερα έχει περπατήσει τον Ν. Ηλείας χιλιάδες φορές. Στις τελευταίες εκλογές δεν συμμετείχε ως υποψήφιος. Ο Θεόδωρος Βλαγκούλης ήταν παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών, της Βασιλικής και της Άννας – Μαρίας.

Σήμερα, Τρίτη 8 Μαρτίου, στον Ι.Ν. Κοίμησης της Θεοτόκου, στις 15.30 στο Σώστι, θα τελεστεί η κηδεία του.

Η «ΠΡΩΤΗ» εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του.

Κυριάκος Βελόπουλος: «Η απώλειά του είναι δυσβάσταχτη»

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος, εξέδωσε συλλυπητήριο μήνυμα για την απώλεια του Θεόδωρου Βλαγκούλη, σημειώνοντας ότι η οδύνη του είναι μεγάλη.

Αναλυτικά, ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης αναφέρει:

«Ο Θεόδωρος Βλαγκούλης «έφυγε» όρθιος και αγωνιζόμενος για την πατρίδα και την αγαπημένη του γενέτειρα, την Ηλεία.

Η οδύνη μου είναι μεγάλη για αυτή την αιφνίδια απώλεια του ανθρώπου που με τίμησε με την φιλία του, την συμπαράσταση του, την συστράτευση, την ανιδιοτελή προσφορά του και τα υψηλά ιδανικά που τον διέκριναν.

Η απώλεια του είναι δυσβάσταχτη, η απουσία του από τον αγώνα για μια καλύτερη Ελλάδα, ηχηρή.

Η πρέπουσα απόδοση τιμής, είναι να συνεχίσουμε τον αγώνα του και να φανούμε όλοι αντάξιοι του ήθους, του σθένους και του πατριωτισμού του.

Τα θερμά μου συλλυπητήρια στους οικείους του».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ