Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕπικαιρότηταΛάμπρος Μπιντάκος: Από την Καλλιθέα Ηλείας στο… «Ελλάδα έχεις ταλέντο»

Λάμπρος Μπιντάκος: Από την Καλλιθέα Ηλείας στο… «Ελλάδα έχεις ταλέντο»

Κέρδισε τις καρδιές της Ηλείας αλλά και όλης της Ελλάδας με το ταλέντο του, τις χορευτικές του ικανότητες, αλλά και με την προσωπικότητά του και το χαμόγελό του.

Ο λόγος για τον 16χρονο Λάμπρο Μπιντάκο από την Καλλιθέα Ηλείας που συμμετείχε στο ¨Ελλάδα έχεις ταλέντο¨ και πέρασε στην επόμενη φάση του διαγωνισμού με τέσσερα ¨ναι¨ και μας έκανε υπερήφανους!

Το protinews επικοινώνησε με τον 16χρονο Λάμπρο και μας μίλησε για τη ζωή του, για τις σπουδές του και τα όνειρά του.

Ο Λάμπρος ζει στη Καλλιθέα Ηλείας μαζί με την οικογένεια του η οποία ασχολείται με την κτηνοτροφία και έχει 100 πρόβατα. Όπως μας λέει ¨…είναι ένα υπέροχο επάγγελμα αλλά όχι για μένα…¨  γιατί την καρδιά του την ¨έκλεψε¨ ο χορός με τον οποίο ασχολείται από τα 12 του χρόνια.

Όπως μας είπε, μία φίλη του ήταν η αφορμή για να ξεκινήσει το χορό… ¨ήταν τυχαία η ενασχόληση μου με τον χορό, μία φίλη μου, μου είπε να πάω μαζί της…. Και αυτό ήταν… κόλλησα¨.  Δεν είχε ιδέα ότι έκρυβε μέσα του αυτό το ταλέντο και αν δεν υπήρχε αυτή η φίλη του ίσως να μην το καταλάβαινε ποτέ.

Ασχολείται κυρίως με σύγχρονο και λάτιν χορό, όπως ήταν και η χορογραφία που μας μάγεψε στο Ελλάδα έχεις ταλέντο.

Ο Λάμπρος σπουδάζει χορό τα τελευταία τρία χρόνια διαδικτυακά,  θέλει να ασχοληθεί επαγγελματικά με τη συγκεκριμένη τέχνη και προσπαθεί να συνδυάσει το σχολείο με τις σπουδές του πάνω σε αυτό που αγαπάει.

Προπονείται καθημερινά πέντε ώρες την ημέρα… ¨Με το που γυρίζω από το σχολειό, αφήνω την τσάντα μου και ξεκινάω αμέσως τις προπονήσεις μου…¨, ωστόσο όταν έχει χρόνο βοηθάει και τους γονείς του στις αγροτικές και κτηνοτροφικές εργασίες.

Η οικογένεια του τον στηρίζει απόλυτα σε αυτό που έχει επιλέξει να τον κάνει ευτυχισμένο , οι φίλοι του και οι συμμαθητές του στο σχολείο αλλά και όλη η μικρή κοινωνία της Καλλιθέας στην οποία ζει. Παρά το ότι ζούμε σε μία συντηρητική κοινωνία ακόμη και σήμερα, και πόσο μάλλον ο 16χρονος Λάμπρος που ζει σε ένα μικρό χωριό 200 κατοίκων, έχει την απόλυτη στήριξη και αγάπη από τους ανθρώπους γύρω του.

Το όνειρο του είναι να μείνει στην Ελλάδα και να ανοίξει μία σχολή χορού και να μεταλαμπαδεύσει τις γνώσεις του , την αγάπη του και το πάθος του για τον χορό σε όσους περισσότερους ανθρώπους μπορεί. Όπως τόνισε ¨… Η Ελλάδα δεν έχει αρκετούς άντρες χορευτές,  οπότε οι καβαλιέροι είναι περιζήτητοι… Αγαπάω πολύ αυτό που κάνω και θέλω να το μοιράζομαι…¨

H συμμετοχή του στο συγκεκριμένο show ήταν εντελώς τυχαία αφού όπως μας είπε, η ξαδέρφη του είδε το trailer στην τηλεόραση και τον πήρε τηλέφωνο για να δηλώσει συμμετοχή, αφού πιστεύει πολύ στις  ικανότητες του Λάμπρου αλλά και ο ίδιος ήταν μία εκπομπή που του άρεσε να παρακολουθεί. «Ήταν μία απίστευτη εμπειρία και ένα υπέροχο περιβάλλον», όπως τόνισε, ενώ μας εκμυστηρεύτηκε ότι στην επόμενη φάση θα παρακολουθήσουμε μία χορογραφία που θα μας αφήσει έκπληκτους πάνω στο σύγχρονο είδος  χορού που τόσο αγαπάει. Εάν κερδίσει ωστόσο το ¨Ελλάδα έχεις Ταλέντο¨, τα χρήματα θα τα επενδύσει πάνω στις σπουδές του και σε μία σχολή χορού που θα ήθελε να ανοίξει όταν ενηλικιωθεί.

Εμείς από πλευράς μας να ευχηθούμε καλή επιτυχία στην επόμενη φάση του ¨Ελλάδα έχεις ταλέντο¨  και  να εκπληρώσει όλους τους στόχους και τα όνειρά του. Ένα παιδί με χαμόγελο, σεβασμό, ευγένεια και ταλέντο που αναμφισβήτητα θα τον φτάσουν ψηλά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ