Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΗλείαΗ Ηλεία Σταυρούλα Χρυσαειδή μπήκε στο Survivor και έκανε χαμό!

Η Ηλεία Σταυρούλα Χρυσαειδή μπήκε στο Survivor και έκανε χαμό!

Η Ηλεία πρωταθλήτρια Σταυρούλα Χρυσαειδή είναι πλέον μέσα στο Survivor, δεν το συζητάμε πως τη στηρίζουμε και είμαστε μαζί της.

Η Σταυρούλα έκανε την είσοδό της λίγο πριν από το πρώτο αγώνισμα επάθλου της εβδομάδας. Τα είπα χύμα και τσουβαλάτα για το τι περιμένει μέσα στο παιχνίδι. Δεν τη φοβίζει ασφαλώς το γεγονός πως δεν θα τρώει συχνά, κάτι που άλλωστε έχει συνηθίσει από την προπόνησή της.

Ανέφερε μάλιστα και ένα περιστατικό για την διατροφή της. Όταν για τις ανάγκες μίας προπόνησης έπρεπε να φάει μόνο 60 θερμίδες. «Τις έφαγα και στη συνέχεια πήγα κατευθείαν για ύπνο», είπε. Μόνο τη συμβίωση θεωρεί πως δεν θα καταφέρει στο 100%. Ως γνωστόν, δεν ταιριάζουμε με όλους.

Η Σταυρούλα βγήκε και γνωστή με την Ασημίνα. Οι δυο τους είχαν τρέξει μαζί σε μία σκυταλοδρομία.

O Σπύρος Μαρτίκας χάζεψε μαζί της. Η μόνη που δεν… ψάρωσε από το βιογραφικό της ήταν η Βρισηίδα. Λίγο αργότερα βέβαια έπαιξε μαζί της και η Σταυρούλα την έκανε μία χαψιά! Η εκπρόσωπος του στίβου έκανε αυτό ξέρει καλύτερα και στο παιχνίδι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Η Σταυρούλα πήρε και τον τελικό πόντο. Τρεις νίκες, σε ισάριθμα παιχνίδια. Ο Στίβος δείχνει στο Survivor πως είναι τα αγωνίσματα. Παίκτρια. τρομερή η Σταυρούλα. Πολύ εύκολα πήρε και το τελικό.

Πηγή:Sportime

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ