Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΗλείαΔΗΜΟΣ ΠΥΡΓΟΥ: Τοποθετήθηκε στέγαστρο στη στάση λεωφορείου για τους μαθητές της Μυρτιάς

ΔΗΜΟΣ ΠΥΡΓΟΥ: Τοποθετήθηκε στέγαστρο στη στάση λεωφορείου για τους μαθητές της Μυρτιάς

*Παναγιώτης Αντωνακόπουλος: “Όλα τα παιδιά πρέπει να έχουν ισότιμες ευκαιρίες”

Ένα μεγάλο και ευρύχωρο στέγαστρο τοποθέτησε ο δήμος Πύργου στη στάση λεωφορείου έξω από το δημοτικό σχολείο της Μυρτιάς για την ασφάλεια και προφύλαξη των μαθητών κατά την αναμονή τους στο σημείο.

Το πάγιο αίτημα γονέων όχι απλά έγινε δεκτό από τον δήμαρχο Πύργου Παναγιώτη Αντωνακόπουλο αλλά και υλοποιήθηκε άμεσα. Ένας “καλοδουλεμένος” μηχανισμός που ξεκίνησε από τον ίδιο και τον διευθυντή του πολιτικού του γραφείου Γιώργο Καραστέργιο σε συνεργασία με κορυφαία ονόματα του επιχειρηματικού κόσμου της περιοχής – σε ένα ευρύτερο δίκτυο προσφοράς και αλληλεγγύης – έφερε εις πέρας σε σύντομο χρονικό διάστημα αυτό το αίτημα. Η επιχείρηση “Κεραμοτουβλοποιία Παναγιωτόπουλος” ανέλαβε τα έξοδα των υλικών του στεγάστρου και οι “Αφοί Τορέγα” την κατασκευή και τοποθέτησή του.

Στο σημείο βρέθηκε πρόσφατα ο δήμαρχος Πύργου Παναγιώτης Αντωνακόπουλος με τον στενό του συνεργάτη Γιώργο Καραστέργιο και τον επιχειρηματία Κώστα Παναγιωτόπουλο για να παραδώσουν το στέγαστρο. Παρόντες, ο πρόεδρος της Τ.Κ. Μυρτιάς Άγγελος Πήττας και γονείς μαθητών του δημοτικού σχολείου που έσπευσαν να ευχαριστήσουν τον δήμαρχο Πύργου και τον επιχειρηματία.

“Το όλο εγχείρημα οφείλεται κυρίως στη γρήγορη ανταπόκριση του ιδιωτικού τομέα. Όποτε μας δίνεται η δυνατότητα, σε συνεργασία με την τοπική αγορά και τις επιχειρήσεις, αξιοποιούμε τη διάθεση αλληλεγγύης πολλών επιχειρήσεων” δήλωσε ο κ. Αντωνακόπουλος, δίνοντας τις θερμότερες ευχαριστίες στους επιχειρηματίες για την κίνησή τους.

Επίσης ενημέρωσε ότι σύντομα θα τοποθετηθεί και παγκάκι στον εσωτερικό χώρο. “Δυστυχώς όπως αντιλαμβανόμαστε υπάρχουν ακόμη πολλά προβλήματα που δημιουργούν ανισότητες ακόμη και στην εκπαίδευση. Οφείλουμε όλοι να φροντίσουμε ώστε να διαμορφώσουμε όρους ισοτιμίας και ίσων δυνατοτήτων για όλα τα παιδιά” κατέληξε.

Ο κ. Παναγιωτόπουλος με τη σειρά του υπογράμμισε πως: “Υπάρχουν πολλές ανάγκες στην κοινωνία μας και όλοι εμείς είμαστε αναπόσπαστο κομμάτι αυτής. Πρέπει λοιπόν να βοηθάμε με όποιον τρόπο μπορεί ο καθένας και κυρίως να είμαστε δίπλα στα παιδιά μας”.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ