Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΗλείαΔιεξαγωγή αρχαιρεσιών

Διεξαγωγή αρχαιρεσιών

Το τριήμερο 28, 29 & 30 Ιανουαρίου 2022 θα διεξαχθούν στο κτίριο της Δ.Α Ηλείας, οι εκλογές της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ηλείας. Ένεκα σχετικής τροπολογίας που κατατέθηκε από την κυβέρνηση, οι εκλογές θα διεξαχθούν με ενιαίο ψηφοδέλτιο και όχι με το σύστημα της απλής αναλογικής (παρατάξεις).

   Το 2018 αποφάσισα να ασχοληθώ για πρώτη φορά με τα συνδικαλιστικά δρώμενα στο χώρο της Αστυνομίας, ως επικεφαλής παρατάξεως. Μαζί με τους συναδέλφους που στελέχωσαν το τότε ψηφοδέλτιο καταφέραμε μια σημαντική πρωτιά στις εκλογές, αφού εσείς με την ψήφο σας  μας αναδείξατε πρώτη δύναμη με ποσοστό που άγγιξε το 50%, το σύστημα όμως της απλής αναλογικής δεν μας επέτρεψε να αναλάβουμε τα ηνία της Ενώσεως μας.

   Στις επερχόμενες εκλογές θα θέσω εκ νέου τον εαυτό μου στην κρίση όλων εσάς των συναδέλφων, συμμετέχοντας στο ψηφοδέλτιο ως υποψήφιος για το Δ.Σ και την Π.Ο.ΑΣ.Υ. Κατά την διάρκεια της θητείας μου, ως μέλος, στο Δ.Σ της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ηλείας  προσπάθησα στο μέτρο του δυνατού, να ανταποκριθώ στις απαιτήσεις που συνεπάγεται η θέση αυτή, άλλες φορές τα κατάφερα κάποιες άλλες όχι, έπραξα όμως πάντα με γνώμονα την προάσπιση των συνταγματικά κατοχυρωμένων  δικαιωμάτων μας, δίχως ποτέ να αρνηθώ την παροχή βοήθειας στον οποιονδήποτε, δίχως ποτέ να προβώ σε διαχωρισμό συναδέλφων.

Μου είναι εύκολο να σας υποσχεθώ πολλά προκειμένου να υφαρπάξω την ψήφο σας, δεν θα το κάνω όμως γιατί αυτό αντιβαίνει στις αρχές μου, η βελτίωση της υπηρεσιακής μας καθημερινότητας και η αντιμετώπιση  αδικιών σε βάρος των συναδέλφων αποτελεί βασική μου προτεραιότητα. Η Δ.Α Ηλείας επί σειρά ετών έχει αδικηθεί εν συγκρίσει με άλλες Αστυνομικές Διευθύνσεις, η ενίσχυση με Αστυνομικό προσωπικό και οι απαράδεκτες κτιριακές υποδομές είναι ζητήματα που χρήζουν άμεσης αντιμετώπισης, για αυτό η φυσική μας παρουσία στα κέντρα λήψης αποφάσεων κρίνεται επιβεβλημένη. Ζητώ την στήριξη σας για να μπορέσουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ να καταστήσουμε την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ηλείας μια Ένωση με δυνατή φωνή, διεκδικητική και εξωστρεφή, απαγκιστρωμένη από ιδεοληψίες του παρελθόντος, με δράσεις που θα προάγουν το κοινωνικό πρόσωπο της ΕΛ.ΑΣ. Για το λόγο αυτό μετά το πέρας της εκλογικής διαδικασίας θα συμπορευτώ με αυτούς που ασπάζονται τις ίδιες ιδέες.

Με δεδομένο ότι η ψήφος στις εκλογές είναι ένα δικαίωμα που θα πρέπει να αξιοποιείται στο μέγιστο, σας καλώ να συμμετέχετε μαζικά στις επερχόμενες εκλογές είτε με τη φυσική σας παρουσία, τηρώντας παράλληλα τα μέτρα κατά της διασποράς της covid-19,  είτε με τον νέο ψηφιακό τρόπο, κάνοντας χρήση του link που θα σας αποσταλεί στα προσωπικά σας email.

Ενωμένοι μπορούμε πολλά.

Με σεβασμό

ΚΑΤΣΩΛΗΣ Γρηγόρης

Αρχ/κας Υ.Α Πύργου

Μέλος Δ.Σ Ε.ΑΣ.Υ.Η

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ