Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΗλείαΘα υλοποιηθούν το προσεχές χρονικό διάστημα: Εργασίες ανάπλασης στο κέντρο των Βυτινέικων

Θα υλοποιηθούν το προσεχές χρονικό διάστημα: Εργασίες ανάπλασης στο κέντρο των Βυτινέικων

Στην άμεση ανταπόκριση της Δ.Α. αναφέρθηκε ο πρόεδρος της Τ.Κ.  Δημ. Τσαφαράς-Προς εκμίσθωση δημοτικού καταστήματος για εστίαση

Εργασίες ανάπλασης  που θα αλλάξουν  εντελώς την όψη  στο  κέντρο του χωριού, θα υλοποιηθούν  το  αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα στην τοπική κοινότητα Βυτινέικων, του δήμου Πύργου.

Οι εργασίες συγκεκριμένα αφορούν την πλακόστρωση τμήματος του κεντρικού δρόμου, πλησίον από το κοινοτικό κατάστημα των Βυτινέικων.

Ταυτόχρονα  εκ μέρους της τοπικής κοινότητας έχει ζητηθεί η τοποθέτηση σκέπαστρου  στο ξύλινο χαγιάτι, στο δημοτικό κτίριο, που στο παρελθόν χρησιμοποιούταν με επιτυχία ως  κατάστημα εστίασης  στο χωριό.

«Επιθυμώ  να ευχαριστήσω το δήμαρχο Πύργου κ. Παν. Αντωνακόπουλο και τον αντιδήμαρχο κ. Γ. Αργυρόπουλο, για την κατασκευή  πλακόστρωσης  στο χωριό μας, έξω από  το κοινοτικό κατάστημα. Ταυτόχρονα τα στελέχη της δημοτικής αρχής κάνουν ότι μπορούν  για τη βελτίωση της καθημερινότητας των κατοίκων, με  χαλικοστρώσεις και άλλα μικρά έργα που έχουμε ζητήσει. Παράλληλα έχουμε ζητήσει την εγκατάσταση μουσαμά στο χαγιάτι του δημοτικού καταστήματος, κάτι που πιστεύω ότι είναι θέμα  ημερών για να μας το φτιάξουν» ανέφερε στην «ΠΡΩΤΗ» ο πρόεδρος της Τ.Κ. Βυτινέικων κ. Δημ. Τσαφαράς.

Ο κ. Τσαφαράς εξάλλου έκανε γνωστό ότι το δημοτικό κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος  που βρίσκεται δίπλα από το κοινοτικό γραφείο, ενοικιάζεται με σχεδόν μηδενικό κόστος, έχοντας σαν  μεγάλο «ατού»  την πλατεία που μπορεί να «φιλοξενήσει»  σημαντικό  αριθμό τραπεζιών.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ