Αμαλιάδα: «Έφυγε» στα 62 του από κορωνοϊό ο ιατρός Αθανάσιος Ζαφειρόπουλος

Στα 62 του χρόνια «έφυγε», μετά από πολυήμερη μάχη με τον κορωνοϊό στη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου του Ρίου, ο Αμαλιαδίτης γιατρός Αθανάσιος Ζαφειρόπουλος. Στο άκουσμα της τραγικής είδησης ολόκληρη η Αμαλιάδα αλλά και ο νομός βυθίστηκαν στο πένθος.

Ο Αθανάσιος Ζαφειρόπουλος είχε εισαχθεί εδώ και πολλές μέρες στο Νοσοκομείο του Πύργου. Η επιδείνωση όμως της υγείας του ήταν τέτοια που μεταφέρθηκε στο Ρίο, όπου εισήχθη διασωληνωμένος στην ΜΕΘ.

Γεννήθηκε στην Αμαλιάδα το 1959 και αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Ρώμης το 1984. Ειδικεύτηκε στην Παθολογία και άσκησε το επάγγελμα του στην Αμαλιάδα. Από το 1996 διατελούσε μέλος του Ιατρικού Συλλόγου Αμαλιάδας.

Η «ΠΡΩΤΗ» εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος.

Ψήφισμα του Ιατρικού Συλλόγου Αμαλιάδας

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ιατρικού Συλλόγου Αμαλιάδας πληροφορήθηκε με οδύνη και θλίψη την αναγγελία θανάτου του αγαπητού μας συναδέλφου ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟΥ. 

Ο εκλιπών γεννήθηκε στην Αμαλιάδα το 1959 αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Ρώμης το 1984. 

Στη συνέχεια ειδικεύτηκε στην Παθολογία,  άσκησε το ελεύθερο επάγγελμα στο κέντρο της πόλης μας και παρείχε τις ιατρικές υπηρεσίες προς τους συμπολίτες μας. 

Διετέλεσε μέλος του Ιατρικού Συλλόγου Αμαλιάδας συνεχόμενα από το 1996. 

Ο εκλιπών ήταν άνθρωπος της επιστήμης και της κοινωνικής προσφοράς ενώ διακρίθηκε για την πραότητα και ευγένεια του χαρακτήρα του.

Το Δ.Σ. του Ιατρικού Συλλόγου Αμαλιάδας εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος και αποφάσισε ομόφωνα:

1.     Να καταθέσει στεφάνι στη σορό του.

2.     Να δημοσιευθεί το παρόν στον τοπικό τύπο.

3.     Να διαβιβαστεί το παρόν ψήφισμα στην οικογένειά του.

          Για το  Διοικητικό Συμβούλιο του Ι.Σ. Αμαλιάδας

Ο  Πρόεδρος                                    Ο Γραμματέας

Κων/νος Τσαούσης                   Νικόλαος Χριστοδουλόπουλος».

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ