Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΗλείαΤίμησαν τους επιχειρηματίες που στήριξαν τους πυρόπληκτους

Τίμησαν τους επιχειρηματίες που στήριξαν τους πυρόπληκτους

Συμμαχία για την Επιχειρηματικότητα και Ανάπτυξη στη Δυτική Ελλάδα

Τιμώντας τους επιχειρηματίες που ενίσχυσαν με είδη πρώτης ανάγκης τους πληγέντες από την πυρκαγιά του Αυγούστου 2021 στο Νομό Ηλείας ύστερα από πρωτοβουλία του Δικτύου «Συμμαχία για την Επιχειρηματικότητα και Ανάπτυξη στη Δυτική Ελλάδα» και πρόσκληση του Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδος Νεκτάριου Φαρμάκη και του Αντιπεριφερειάρχη Επιχειρηματικότητας Έρευνας και Καινοτομίας, Φωκίωνα Ζαΐμη, πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του ΣΕΑΔΕ την Τετάρτη 12 Ιανουαρίου2022.

Ο κ. Φαρμάκης εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη στήριξη στους πυρόπληκτους λέγοντας ότι αυτή η πρωτοβουλία έδειξε αφενός ότι είμαστε άνθρωποι και αφετέρου πόσο σημαντικό είναι οι επιχειρήσεις να στηρίζουν την κοινωνία όταν υπάρχει ανάγκη.  «Από   την αρχή δεν κρύψαμε ότι στηρίζουμε την ιδιωτική πρωτοβουλία και το αποδείξαμε με πράξεις. Και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε, ενισχύοντας μέσα από δράσεις και προγράμματα τους επιχειρηματίες. Η φυσική καταστροφή που ήρθε, έδειξε όμως και πόσο σημαντική είναι και  η κοινωνική προσφορά και η συμβολή του ιδιωτικού τομέα. Οι επιχειρήσεις φέρνουν αύξηση του πλούτου και  θέσεις εργασίας, που είναι τα δύο βασικά χαρακτηριστικά της κοινωνικής συνοχής», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικότητας, Έρευνας και Καινοτομίας Φωκίων Ζαΐμης κάνοντας έναν απολογισμό της δράσης του ΣΕΑΔΕ τόνισε ότι η νέα χρονιά έρχεται με περισσότερες πρωτοβουλίες, με βάση την καινοτομία και την εξωστρέφεια. «Πράγματι βγαίνουμε από πολυετή οικονομική κρίση και από μια πανδημία που έχει αφήσει τα σημάδια της. Όμως, είμαστε αισιόδοξοι και πιστεύουμε ότι οι επιχειρηματίες ξέρουν να ξεπερνούν εμπόδια και έτσι μέσα από τη συνεργασία θα προχωρήσουμε και πάλι».

Τα μέλη του ΣΕΑΔΕ παρακολούθησαν την  εκδήλωση διαδικτυακά ενώ όσοι βραβεύτηκαν δια ζώσηςστην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου. Συγκεκριμένα, βραβεύτηκαν οι εξής εταιρείες: Μύλοι Κεπενού, Arkhon panel Α.Ε., Παναγιωτόπουλος Κεραμοτουβλοποιία, Μανιατόπουλος Νίκος, 2484 Περιφέρεια Διεθνούς Ρόταρυ, Σπηλιόπουλος Α.Β.Ε.Ε. Κτηνοτρόφοι Κοζάνης και ο κ. Γραμματίδης Γιάννος.

Το φλουρί κέρδισε ο Συντονιστής του ΣΕΑΔΕ, Δημήτρης Μπαρμπούνης, ο οποίος ευχήθηκε το 2022 να είναι μια δημιουργική χρονιά για όλους. Επίσης, παρόντες ήταν ο  Πρόεδρος του ΔΣ ΠΑΣΕΒΙΠΕ, Πέτρος  Μαντάς και η Προϊσταμένη Διεύθυνσης Αναπτυξιακού Προγραμματισμού, Αναστασία Πυργάκη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ