Δ. Κωνσταντόπουλος: «Ενημέρωση για όλα στην τοπική μας κοινωνία»

428

ΜΕ ΤΟ … «ΚΑΛΗΜΕΡΑ» ΤΟΥ 2022 Η ΠΡΩΤΗ ΣΥΣΚΕΨΗ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ ΤΟΥ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟΥ ΤΟΜΕΑ

Η ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΚΑΙ ΔΙΕΥΡΥΝΣΗ ΤΗΣ ‘’ΟΜΑΔΑΣ ΕΡΓΟΥ’’ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟ

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Ήλιδας ζήτησε παραγωγική και χρήσιμη για τον τόπο δουλειά από τα στελέχη του

Πολυτέλεια χρόνου δεν υπάρχει, αντιθέτως απαιτείται εγρήγορση και πολύ δουλειά… Αυτό ήταν το μήνυμα που έστειλε με το ‘’καλημέρα’’ του νέου χρόνου προς τους συνεργάτες του ο υποψήφιος δήμαρχος Ήλιδας και επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «ΗΛΙΔΑ: Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ» Δημήτρης Κωνσταντόπουλος.

Ειδικότερα, υπό την προεδρία του ίδιου στο γραφείο του έγινε και η πρώτη σύσκεψη συνεργατών στον τομέα της Επικοινωνίας και Ενημέρωσης, εν όψει μιας παραγωγικής όπως αναμενόταν χρονιάς για την πληροφόρηση και των ανάλογων παρεμβάσεων στα θέματα που αφορούν στο Δήμο Ήλιδας και όχι μόνο…

Με την ευκαιρία ο κ. Κωνσταντόπουλος, αφού αναφέρθηκε διεξοδικά στους νέους στόχους, τις επιδιώξεις και στην αταλάντευτη προσήλωση όλων για την ανάδειξη κάθε προβλήματος με παράλληλη διαμόρφωση προτάσεων, διεύρυνε την συγκρότηση του Τομέα Επικοινωνίας της παράταξής του, με μια ομάδα ικανών, εργατικών και ευσυνείδητων ατόμων έχοντας ως επικεφαλή τον δημοσιογράφο Χρίστο Πλευριά.

Να σημειωθεί ότι ήδη έχουν αναληφθεί συγκεκριμένες αρμοδιότητες, με τον κ. Κωνσταντόπουλο να δίνει τις πρώτες κατευθύνσεις ώστε να υπάρξει η καλύτερη δυνατή συνεισφορά του καθενός στην προσπάθεια για την ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ στο Δήμο Ήλιδας.

Μια εποχή που όπως τονίζει ο υποψήφιος Δήμαρχος θα αλλάξει ριζικά νοοτροπία στην διαχείριση των δημοτικών μας πραγμάτων, θα μεριμνά για τα ζητήματα της καθημερινότητας που τώρα έχουν εγκαταληφθεί και θα προτάσσει τον σεβασμό όλων των αιρετών απέναντι στην πόλη!