Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΗλείαΣτο Δ.Σ. Ήλιδας: Νέος Πρόεδρος ο Βασίλης Ζαχαρόπουλος

Στο Δ.Σ. Ήλιδας: Νέος Πρόεδρος ο Βασίλης Ζαχαρόπουλος

Ο Βασίλης Ζαχαρόπουλος είναι ο νέος Πρόεδρος του Δ.Σ. Ήλιδας μετά τις χθεσινές δημαιρεσίες που διεξήχθησαν χωρίς την παρουσία τεσσάρων συμβούλων οι οποίοι απουσίαζαν λόγω θετικότητας στον κορωνοϊό.

Ο Βασίλης Ζαχαρόπουλος συγκέντρωσε 11 ψήφους από τους 22 που συμμετείχαν στη διαδικασία. Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. εξελέγη ο Γεράσιμος Παπαγιαννόπουλος και Γραμματέας εξελέγη η Αλεξάνδρα Κοτσαύτη – Παπαζαφειροπούλου. Ο κ. Ζαχαρόπουλος ανεβαίνοντας στο έδρανο του προέδρου ευχαρίστησε τόσο τον δήμαρχο Γιάννη Λυμπέρη όσο και όλους τους Δημοτικούς Συμβούλους για την τιμή.

Να αναφέρουμε πως με τοποθέτησή του στην αρχή της διαδικασίας ο επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωση» Άγγελος Κολόσακας ξεκαθάρισε πως τόσο ο ίδιος όσο και ο Νίκος Λοχοβίτης, θα ψηφίζουν λευκό διαφωνώντας με τη νομοθεσία η οποία δεν τους επιτρέπει να έχουν εκπρόσωπο στο προεδρείο και τις επιτροπές του Δήμου.

Σε ότι αφορά την Οικονομική Επιτροπή εξελέγησαν οι Ευγένιος Αστερής, Βασίλειος Ζαχαρόπουλος, Παναγιώτης Παναγιωτάρας, Χρήστος Χριστοδουλόπουλος, Κώστας Αναγνωστόπουλος και Μισέλ Αμπού Χάντμπα.

Στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής εξελέγησαν οι Αβραάμ Μπούρας, Ευγένιος Αστερής, Παναγιώτης Παναγιωτάρας, Χαράμπος Ντάνασης, Διονύσιος Τσαούσης και Κωνσταντίνος Τσιρώνης Κωνσταντίνος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ