Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΗλείαΔημοτικό Συμβούλιο Ζαχάρως: Εξελέγη πρόεδρος ο κ. Ιωαν. Μπαλαδήμας

Δημοτικό Συμβούλιο Ζαχάρως: Εξελέγη πρόεδρος ο κ. Ιωαν. Μπαλαδήμας

Δημαιρεσίες διεξήχθησαν χθες στο δήμο Ζαχάρω, όπου πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου εξελέγη ο κ. Ιωάννης Μπαλαδήμας, αντιπρόεδρος ο κ. Χρ. Τάγαρης και γραμματέας η κ. Νικολία Λαμπροπούλου.

Αναλυτικότερα  στις εκλογές που έγιναν  και οι 3 υποψήφιοι για τις ανωτέρω θέσεις,  έλαβαν από 13 ψήφους.
Στην οικονομική επιτροπή εξάλλου εκλέγονται ο κ. Φ. Καλογερόπουλος με 14 ψήφους ο κ. Ιωαν. Μπαλαδήμας με 13 ψήφους και κ. Φώτης Αλεξανδρόπουλος με 12 ψήφους από την δημοτική αρχή
Από την την λαϊκή συσπείρωση εκλέγονται ως τακτικό μέλος της οικονομικής επιτροπής ο Κ. Χρ. Γιαννόπουλος με 4 ψήφους και αναπληρωτής ο κ. Αγγ. Αγγελόπουλος με τρεις ψήφους.

Δήλωση προέδρου


Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου κ. Μπαλαδήμας μετά την επανεκλογή του ανέφερε χαρακτηριστικά.
“Θέλω να ευχαριστήσω τον δήμαρχο για την τιμή που μου έκανε να με προτείνει και πάλι και να με εμπιστευτεί για τη θέση του προέδρου. Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω και όλους τους συναδέλφους μου του δημοτικού συμβουλίου που με τίμησαν με την ψήφο τους και φυσικά και αυτούς που δεν με ψήφισαν, για καθαρά παράταξη ακούς λόγους και θα προσπαθήσω να ανταποκριθώ επάξια από τη θέση την οποία κατέχω για να κρατήσουμε το επίπεδο του Συμβουλίου υψηλό, όπως το έχουμε κρατήσει έως και σήμερα”.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ