Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΗλείαΠρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Ήλιδας, Ν. Σιαψάλης: «Εάν δεν βοηθήσει ο κόσμος...

Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Ήλιδας, Ν. Σιαψάλης: «Εάν δεν βοηθήσει ο κόσμος θα κλείσουν πολλά καταστήματα»

Χαμηλή κίνηση και την Πρωτοχρονιά, μοναδική ελπίδα οι εκπτώσεις του Ιανουαρίου

Με μελανά χρώματα περιέγραψε στην «ΠΡΩΤΗ» την κατάσταση που επικρατεί πλέον στην αγορά της Αμαλιάδας ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Ήλιδας κ. Νίκος Σιαψάλης. Η κίνηση και τις ημέρες της Πρωτοχρονιάς ήταν πολύ χαμηλή και πλέον εάν ο κόσμος δεν στηρίξει την τοπική αγορά στις εκπτώσεις του Ιανουαρίου έρχονται… «λουκέτα».

«Δυστυχώς και οι ημέρες της Πρωτοχρονιάς ήταν πολύ ήρεμες αγοραστικά. Σαφώς και έπαιξε ρόλο το γεγονός πως αυξήθηκαν τα κρούσματα κορωνοϊού και ο κόσμος έμεινε στα σπίτια του, όπως φυσικά και το γεγονός πως η εστίαση τις τελευταίες ημέρες ουσιαστικά ήταν κλειστή.

Τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα για την αγορά και μοναδική ελπίδα των καταστημάτων πλέον είναι οι εκπτώσεις που θα ξεκινήσουν στο τέλος του μήνα. Πρέπει να γίνει κατανοητό πως εάν δεν βοηθήσει ο κόσμος θα κλείσουν πολλά καταστήματα. Κάνω για μία ακόμα φορά έκκληση στο καταναλωτικό κοινό του τόπου μας να κάνουν τις αγορές τους στα τοπικά μαγαζιά και όχι μέσω ίντερνετ ή στα πολυκαταστήματα!», δήλωσε στην «ΠΡΩΤΗ» ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Ήλιδας κ. Νίκος Σιαψάλης.

Μ. Δημητρόπουλος

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ