Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΗλείαΞεκίνησε η μεταφορά απορριμμάτων από την Ζάκυνθο στην Τριανταφυλλιά

Ξεκίνησε η μεταφορά απορριμμάτων από την Ζάκυνθο στην Τριανταφυλλιά

Την περασμένη εβδομάδα

Ξεκίνησε την περασμένη εβδομάδα η μεταφορά απορριμμάτων από τον Λίβα Ζακύνθου στην Τριανταφυλλιά. Σε σχετική της ανακοίνωση η Αντιπεριφερειάρχης Ζακύνθου Κατερίνα Μοθωναίου χαρακτήρισε την ημέρα «ιστορική».

Ολόκληρη η ανακοίνωση αναφέρει:

«Ιστορική η σημερινή μέρα για την Ζάκυνθο

Στην εκπνοή του 2021 ξεκίνησε σήμερα το πρωί η μεταφορά των απορριμμάτων από το ΛΙΒΑ στην Τριανταφυλλιά. Μετά από 5 χρόνια υποσχέσεων, υλοποιούμε σήμερα την δέσμευσή μας. Μοναδικά τα συναισθήματα που δημιουργούνται όταν μετά από οραματισμό σχεδιασμό και στοχευμένη προσπάθεια το αποτέλεσμα σε δικαιώνει. Με σταθερά βήματα και την αποφασιστικότητα της Προέδρου του νέου ΦοΔΣΑ, Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων Ρόδης Κράτσα – Τσαγκαροπούλου καταφέραμε να γυρίσουμε σελίδα στην διαχείριση των απορριμμάτων σε μια νέα εποχή προς όφελος της ποιότητας ζωής και των Ζακυνθινών.

Για την συμβολή τους ευχαριστώ από καρδιάς: την Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων Ρόδη Κράτσα Τσαγκαροπούλου, τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών Στέλιο Πέτσα, τον Γενικό Γραμματέα Διαχείρισης Απορριμμάτων Μανώλη Γραφάκο, τον Βουλευτή Ζακύνθου Διονύση Ακτύπη, τον Δήμο Τριανταφυλλιάς (σ.σ. λάθος της ανακοίνωσης αντί για Δήμο Ήλιδας), τον τεχνικό Διευθυντή του ΦοΔΣΑ Ιονίων Νήσων Θοδωρή Κάρδαρη, τους Εργαζόμενους στον ΦοΔΣΑ και την Levante Ferries».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ