Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΗλείαΣτην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας: Επίσκεψη του Πρέσβη της Κορέας στο Ν. Φαρμάκη

Στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας: Επίσκεψη του Πρέσβη της Κορέας στο Ν. Φαρμάκη

Τον Πρέσβη της Δημοκρατίας της Κορέας Jung Il LEE υποδέχτηκε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριος Φαρμάκης,  στην έδρα της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας,  στην Πάτρα, παρουσία και του Προέδρου του Περιφερειακού Συμβουλίου, Τάκη Παπαδόπουλου.

Ο Περιφερειάρχης ενημέρωσε τον Πρέσβη για τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της Δυτικής Ελλάδας και τις προσπάθειες που καταβάλλει η Περιφερειακή Αρχή να αναδείξει τις δυνατότητες της περιοχής, παρέχοντας νέα εργαλεία για, όπως το επενδυτικό προφίλ της ΠΔΕ και το σχέδιο ανάπτυξης Επιχειρηματικών Πάρκων που στόχο έχουν την ενίσχυση της παραγωγικής βάσης και την προσέλκυση νέων επενδύσεων.

Επίσης, ο κ. Φαρμάκης  έκανε ιδιαίτερη αναφορά στα ποιοτικά αγροδιατροφικά προϊόντα  που παράγει η περιοχή, αλλά και την πρωτοβουλία που έχει αναληφθεί σε συνεργασία με τα Επιμελητήρια Αχαΐας και Ηλείας για την προώθηση των κρασιών ΠΟΠ και ΠΓΕ στην αγορά της Κορέας.

Επίσης αναφορά έγινε στις παραδοσιακές σχέσεις φιλίας Κορέας – Ελλάδας, στις  δυνατότητες τουριστικών ανταλλαγών, αλλά και ανταλλαγές μεταξύ των δύο χωρών σε πολιτιστικό επίπεδο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ