Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕπικαιρότηταΓιώργος Παπανδρέου: «Να αναστήσουμε την παράταξη, να ξανασηκώσουμε ψηλά τη χώρα»

Γιώργος Παπανδρέου: «Να αναστήσουμε την παράταξη, να ξανασηκώσουμε ψηλά τη χώρα»


Για δεύτερη φορά μέσα σε διάστημα 20 ημερών βρέθηκε στην Ηλεία ο Γιώργος Παπανδρέου, καθώς έδωσε νέα προεκλογική ομιλία για τις για τις εσωκομματικές εκλογές του ΚΙΝΑΛ, στο Συνεδριακό Κέντρο της Αμαλιάδας. 

Το συνεδριακό ήταν γεμάτο από υποστηρικτές του, με τους Δημάρχους Ήλιδας και Πύργου να τον υποδέχονται. Μάλιστα, ο Γιάννης Λυμπέρης προλόγισε τον πρώην πρωθυπουργό. Στην χθεσινή ομιλία το «παρών» έδωσε ο βουλευτής Ηλείας του ΚΙΝΑΛ Μιχάλη Κατρίνης, ο Γραμματέας της Νομαρχιακής του ΚΙΝΑΛ Σάκης Γιατράς και πλήθος αυτοδιοικητικών, φορέων, θεσμικών και απλών φίλων του ΚΙΝΑΛ.

Ο πρώην πρωθυπουργός πριν φτάσει στην Αμαλιάδα επισκέφθηκε περιοχές του ηλειακού Κάμπου που επλήγησαν από τις χθεσινές πλημμύρες, ενώ ξεκίνησε την ομιλία του εκφράζοντας τα συλλυπητήριά του για τον χαμό του Χρήστου Ροΐδη. «Σύντροφος, εκπαιδευτικός, αγωνιστής ο Χρήστος Ροΐδης. Θα τον θυμόμαστε για τους αγώνες του και την προσφορά του στην κοινωνία», τόνισε ο κ. Παπανδρέου.

«Η ψήφος σας την Κυριακή έχει μεγάλη αξία»

Ο Γιώργος Παπανδρέου έκανε κάλεσμα στον κόσμο του ΚΙΝΑΛ να συμμετέχει στις εκλογικές διαδικασίες τονίζοντας: «Η ψήφος σας την Κυριακή έχει μεγάλη αξία. Σας ζητώ να προσέλθετε στις κάλπες αναλογιζόμενοι τη σημασία της επιλογής σας για την Παράταξη αλλά και τη χώρα, για την επόμενη μέρα.  Ένα κόμμα για να μην είναι μικρό και ελεγχόμενο, πρέπει να έχει ξεκάθαρη ταυτότητα και προσανατολισμό.  Δεν θα αναστηθεί το ΠΑΣΟΚ με τις ψήφους της Νέας Δημοκρατίας.   Γιατί, την επόμενη μέρα θα ξυπνήσουμε με ένα παράρτημα της ΝΔ που θα έχει για περιτύλιγμα και μόνο, μια ταμπέλα ΠΑΣΟΚ και ένα πράσινο ήλιο.  Ούτε και με αλλαγή φρουράς στην κομματική επετηρίδα.  Αλλαγή εποχής, είναι το ζητούμενο. Το διακύβευμα είναι πολύ σοβαρό, σύντροφοι και συντρόφισσες.  Δεν υπάρχει περιθώριο για δισταγμούς και επιλογές δεύτερης Κυριακής.  Σας καλώ να πάρετε το μέλλον στα χέρια σας. Το μέλλον της Παράταξης.  Το μέλλον της χώρας.  Αυτά τα δύο, πάνε μαζί.  Αλλιώς δεν έχουμε λόγο ύπαρξης.  Να πάμε στις κάλπες, όχι μόνοι μας, αλλά και με πολλούς άλλους που νοιάζονται για την Παράταξη και τον τόπο.  Να μη χαθεί ούτε μια ψήφος.  Να κάνουμε το πρώτο μεγάλο και νικηφόρο βήμα.  Για να αναστήσουμε την Παράταξη.  Να ξανασηκώσουμε ψηλά τη χώρα. Καλό μας αγώνα. Και με τη νίκη». 

Μ. Δημητρόπουλος




Δείτε φωτό:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ