Home Ηλεία Στον χώρο του Επιμελητηρίου Ηλείας: Σήμερα η παρουσίαση του Περιφερειακού Σχεδίου Δράσης...

Στον χώρο του Επιμελητηρίου Ηλείας: Σήμερα η παρουσίαση του Περιφερειακού Σχεδίου Δράσης για την ανάπτυξη Επιχειρηματικών Πάρκων

0

Στον χώρο του Επιμελητηρίου Ηλείας θα πραγματοποιηθεί σήμερα η παρουσίαση του Περιφερειακού Σχεδίου Δράσης για την ανάπτυξη Επιχειρηματικών Πάρκων στη Δυτική Ελλάδα. Ειδικότερα, η εκδήλωση θα ξεκινήσει με χαιρετισμό και τοποθέτηση Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας κου Νεκτάριου Φαρµάκη, ενώ θα ακολουθήσει χαιρετισµός και τοποθέτηση Προέδρου Επιµελητηρίου Ηλείας Κωνσταντίνου Νικολούτσου. 

Η παρουσίαση «ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΔΡΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΩΝ ΠΑΡΚΩΝ ΣΤΗΝ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ 2020-2040» θα πραγματοποιηθεί από τον Πολιτικός Μηχανικός ΕΜΠ – Πρόεδρος και Διευθύνων Σύµβουλος RE.De-Plan AE Μανώλη Μπαλτά και την Αρχιτέκτων Μηχανικός ΑΠΘ, MSc Πολεοδόµος – Χωροτάκτης, Υπεύθυνη Μελετών Μαρίνα Κυµπούρη. Στο πλαίσιο της παρουσίασης χαιρετισμό θα απευθύνει και το Μέλος ΔΣ ΣΕΒ Νίκος Κωστόπουλος. Οι ημερίδα θα μεταδοθεί απ’ ευθείας με live streaming στο κανάλι της Περιφέρειας στο Youtube  https://youtu.be/f2zBABPOhAI  και από τη σελίδα της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας στο Facebook https://www.facebook.com/events/331624721643858.

Exit mobile version