Δήμος Πύργου: Διανομή προϊόντων αποκλειστικά για δικαιούχους ΤΕΒΑ

Ο Δήμος Πύργου ως εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας, ενημερώνει τους ωφελούμενους του προγράμματος  Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής αποκλειστικά για δικαιούχους ΤΕΒΑ, ότι  πρόκειται να πραγματοποιηθεί διανομής ειδών Διατροφής και Βασικής Υλικής Συνδρομής αύριο Τετάρτη 17-11-2021, μεθαύριο Πέμπτη 18-11-2021 και την  Παρασκευή 19/11/2021, τις   ώρες 08.30-13.30.

Σύμφωνα με τον Αντιδήμαρχο Υγείας, Πρόνοιας και Αλληλεγγύης του Δήμου Πύργου Αντρέα Βγενόπουλο, ηδιανομή θα γίνει στις αποθήκες της Σύμπραξης Ηλείας (στην περιοχή Λαστεϊκων- μετά τις σχολές του ΟΑΕΔ από Πύργο στρίβουμε δεξιά και συνεχίζουμε για 450 μέτρα) και περιλαμβάνει Κρέας Μοσχάρι, Κρέας Χοιρινό, τυρί γραβιέρα, τυρί ημίσκληρο, μήλα, κρεμοσάπουνο, καθαριστικό γενικής χρήσης, οδοντόκρεμες, οδοντόβουρτσες, σαμπουάν, αφρόλουτρο, υγρό πιάτων, σαπούνι πλάκα, σκόνη για πλύσιμο ρούχων, βρεφικές πάνες και μωρομάντηλα κατά περίπτωση, σχολικές τσάντες κατά περίπτωση.

– Διαδικασία Διανομής:

– Οι δικαιούχοι οφείλουν να προσέρχονται στον χώρο διανομής, την ημερομηνία και την ώρα που θα αναγράφεται στο γραπτό μήνυμα (SMS) που τους έχει αποσταλεί.

– Ο κάθε δικαιούχος θα πρέπει να έχει μαζί του επίσημο έγγραφο απ’ όπου προκύπτει το Α.Μ.Κ.Α. ή το ΑΦΜ του όπως ορίζει το πρόγραμμα καθώς και την αστυνομική του ταυτότητα.

– Σε περίπτωση που ο ωφελούμενος δεν δύναται να προσέλθει στο σημείο διανομής, τα προϊόντα θα παραληφθούν από τρίτο πρόσωπο που φέρει εξουσιοδότηση του δικαιούχου θεωρημένη με το γνήσιο της υπογραφής.

* Στο πλαίσιο των προληπτικών μέτρων για την αντιμετώπιση του COVID-19, παρακαλούνται οι δικαιούχοι του προγράμματος να προσέρχονται στο χώρο διανομής υποχρεωτικά με μάσκα και να τηρούν τις απαραίτητες αποστάσεις ασφαλείας. Η Σύμπραξη Π.Ε. Ηλείας τηρεί όλα τα υγειονομικά μέτρα προστασίας COVID-19, σύμφωνα με τις προβλεπόμενες διατάξεις.

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ