Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΗλείαΣε κλίμα συγκίνησης η εκδήλωση του Ραδιοφωνικού Σταθμού Αμαλιάδας και της Ε.ΔΗ.Ρ.Τ.Μ.Μ.Ε.Ε...

Σε κλίμα συγκίνησης η εκδήλωση του Ραδιοφωνικού Σταθμού Αμαλιάδας και της Ε.ΔΗ.Ρ.Τ.Μ.Μ.Ε.Ε για την προσφορά του Σπύρου Μπεράτη

Μέλος της Ένωσης Δημοτικών Ραδιοτηλεοπτικών Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης Ελλάδας και επίσημα ο Ραδιοφωνικός Σταθμός Αμαλιάδας, ενώ παράλληλα η Ένωση ανέλαβε την εποπτεία του Μουσείου του Ραδιοφωνικού Σταθμού.

 Οι αποφάσεις για την ένταξη του σταθμού στην Ε.ΔΗ.Ρ.Τ.Μ.Μ.Ε.Ε ως αρωγό μέλος και για την εποπτεία του μουσείου ελήφθησαν στην συνεδρίαση του Δ.Σ. της Ένωσης το βράδυ του περασμένου στην Σαββάτου Αμαλιάδα, λίγο πριν την εκδήλωση για την προσφορά του Σπύρου Μπεράτη.

Στις 6 το απόγευμα τα μέλη της Ένωσης ξεναγήθηκαν στο Μουσείο του Ραδιοφωνικού Σταθμού, από τον Πρόεδρο του ΡΣΑ και αναπληρωτή Δήμαρχο κ. Ανδρέα Παπαδάκο και τον Διευθυντή του Σταθμού κ. Θεόδωρο Τριγωνίδη.

Αμέσως μετά , στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Ήλιδας, μέσα σε κλίμα συγκίνησης, έλαβε χώρα  η τιμητική Εκδήλωση για την προσφορά του Σπύρου Μπεράτη στην Παγκόσμια και Ελληνική Ραδιοφωνία.

Η Γενική Γραμματέας του Δήμου Ήλιδας Νίκη Κοκκαλιάρη  είχε τον γενικό συντονισμό της εκδήλωσης, η οποία παρουσίασε την πορεία του Ραδιοφωνικού Σταθμού Αμαλιάδας και τις σημαντικότερες στιγμές από το έργο και την προσφορά του Σπύρου Μπεράτη, με εξαιρετικό φωτογραφικό υλικό από το αρχείο του. 

Για τον Σπύρο Μπεράτη μίλησαν  με συγκίνηση και θαυμασμό ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Ωλένης κ. Αθανάσιος , ο Δήμαρχος Ήλιδας κ Γιάννης Λυμπέρης , ο Αναπληρωτής Δήμαρχος και πρόερδρος του Σταθμού κ. Ανδρέας Παπαδάκος, , οι Βουλευτές ΝΔ Ανδρέας Νικολακόπουλος, ΣΥΡΙΖΑ Διονύσης Καλαματιανός, ΚΙΝ.ΑΛ. Μιχάλης Κατρίνης, ο πρόεδρος της Ένωσης Δ.Ρ/Τ.Μ.Ε.  Αντιδήμαρχος Θεσσαλονίκης κ. Νικόλαος Ζεϊμπέκης, ο πρώην πρόεδρος της Ένωσης Δ.Ρ/Τ.Μ.Ε.  κ. Τριαντάφυλλο Σωτηρόπουλο. Επίσης την εκδήλωση χαιρέτισαν ο πρώην Δήμαρχος Ήλιδας κ. Χρήστος Χριστοδουλόπουλος, ο πρώην Δήμαρχος Πηνειού κ. Αλέξης Καστρινός, ο εκπρόσωπος του Επιμελητηρίου Ηλείας κ. Αντώνης Παρασκευόπουλος, ο πρώην πρόεδρος του Ρ.Σ.Α.  κ. Σπύρος Τζουλέκης και ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου  κ.  Νίκος Σαψάλης.

 Ο αναπληρωτής Δήμαρχος Ήλιδας και πρόεδρος του ΔΣ του Σταθμού κ Ανδρέας Παπαδάκος εκ μέρους του Ραδιοφωνικού Σταθμού ,  καθώς και ο Πρόεδρος της Ένωσης κ. Νίκος Ζεϊμπέκης απένειμαν  τιμητικές πλακέτες, τις οποίες παρέλαβαν  ο γιος του Σπύρου, Θοδωρής Μπεράτης και ο εγγονός του Σπύρος, μέσα σε κλίμα συγκίνησης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ