Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΗλείαΣτην Αμαλιάδα η συνεδρίαση της ένταξης: Ο Ραδιοφωνικός Σταθμός Αμαλιάδας στην Ένωση...

Στην Αμαλιάδα η συνεδρίαση της ένταξης: Ο Ραδιοφωνικός Σταθμός Αμαλιάδας στην Ένωση Δημοτικών Ραδιοτηλεοπτικών ΜΜΕ Ελλάδας

Παράλληλα θα πραγματοποιηθεί Τιμητική Εκδήλωση για την προσφορά του Σπύρου Μπεράτη στην Παγκόσμια και Ελληνική Ραδιοφωνία

Μέλος της Ένωσης Δημοτικών Ραδιοτηλεοπτικών Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης Ελλάδας γίνεται το Σάββατο 6 Νοεμβρίου σε συνεδρίαση που θα πραγματοποιηθεί στο Συνεδριακό Κέντρο Αμαλιάδας, ο Ραδιοφωνικός Σταθμός Αμαλιάδας ύστερα από αίτημα που ετέθη από τον Αναπληρωτή Δήμαρχο και Πρόεδρο του Ραδιοφωνικού Σταθμού Αμαλιάδας κ. Ανδρέα Παπαδάκο, στο ετήσιο τακτικό συνέδριο της Ένωσης που πραγματοποιήθηκε στην Ξάνθη στις 10 Σεπτεμβρίου του 2021 . Επίσης η Ε.ΔΗ.Ρ.Τ.Μ.Μ.Ε.Ε στην ίδια συνεδρίαση θα αποφασίσει να αναλάβει την εποπτεία του Μουσείου του Ραδιοφωνικού Σταθμού Αμαλιάδας, με σκοπό την προβολή και αναβάθμιση του.

Αμέσως μετά την συνεδρίαση της Ε.ΔΗ.Ρ.Τ.Μ.Μ.Ε.Ε, θα ακολουθήσει η τιμητική εκδήλωση για τον ιδρυτή του σταθμού κ. Σπύρο Μπεράτη για το έργο και την προσφορά του στην Παγκόσμια και Ελληνική Ραδιοφωνία.
Στην Αμαλιάδα θα βρεθεί ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της Ένωσης Δημοτικών Ραδιοτηλεοπτικών Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης Ελλάδας κ. Νικόλαος Ζεϊμπέκης Αντιδήμαρχος Θεσσαλονίκης καθώς και μέλη της Ένωσης, ενώ έχει προσκληθεί και ο κ. Γιάννης Οικονόμου, Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος.

Το πρόγραμμα της συνεδρίασης της Ε.ΔΗ.Ρ.Τ.Μ.Μ.Ε.Ε και της Τιμητικής Εκδήλωσης για τον Σπύρο Μπεράτη είναι ως εξής:

18.00                                                                                                                                                     Επίσκεψη στο Μουσείο του Ραδιοφωνικού Σταθμού Αμαλιάδας

18.30                                                                                                                                                   Συνεδρίαση Διοικητικού Συμβουλίου Ε.ΔΗ.Ρ.Τ.Μ.Μ.Ε.Εμε θέματα:

Α)«Ένταξη του Ραδιοφωνικού Σταθμού Αμαλιάδας ως Αρωγό μέλος στην Ένωση Δημοτικών Ραδιοτηλεοπτικών  Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης Ελλάδας».

Β) «Αποδοχή εποπτείας του Μουσείου Ραδιοφώνου από την στην Ένωση Δημοτικών Ραδιοτηλεοπτικών  Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης Ελλάδας».

19.00                                                                                                                                                Τιμητική Εκδήλωση για την προσφορά του Σπύρου Μπεράτη στην Παγκόσμια και Ελληνική Ραδιοφωνία.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ