Home Ηλεία Συνάντηση του Δημάρχου Παν. Αντωνακόπουλου με τον Γεν. Γραμματέα ΥΠ.ΕΣ. Μιχ. Σταυριανουδάκη:...

Συνάντηση του Δημάρχου Παν. Αντωνακόπουλου με τον Γεν. Γραμματέα ΥΠ.ΕΣ. Μιχ. Σταυριανουδάκη: Κυριάρχησαν τα ενταγμένα και υπό ένταξη έργα του Δήμου

0

Με τη συζήτηση να εστιάζεται σε καίρια θέματα που αφορούν ενταγμένα και υπό ένταξη έργα του Δήμου, καθώς και ζητήματα που αφορούν τη λειτουργία των ΟΤΑ, πραγματοποιήθηκε η πρόσφατη συνάντηση του Δημάρχου Πύργου Παναγιώτη Αντωνακόπουλου,  με τον Γενικό Γραμματέα Εσωτερικών και Οργάνωσης Μιχάλη Σταυριανουδάκη στο γραφείο του στο Υπουργείο Εσωτερικών. ΠαρόνταςστησυνάντησηήτανεπίσηςοδιευθυντήςτουπολιτικούγραφείουτουΔημάρχουκιαντιπρόεδροςτηςΔΕΥΑΠύργουΓιώργοςΚαραστέργιος.

ΣτησυνάντησησυζητήθηκανσυγκεκριμέναθεσμικαθέματατηςΤοπικήςΑυτοδιοίκησης, μεταξύάλλωνκιηγρήγορηυλοποίησητουπρογράμματος «ΑντώνηςΤρίτσης» αλλάκαιηανάγκηαπλοποίησηςτωνδιαδικασιώνγιατημείωσητηςγραφειοκρατίας.
Οκ. ΑντωνακόπουλοςενημέρωσετονΓ.Γ. γιατονπλήρηφάκελο 13 ώριμωνμελετών-προτάσεωνγιαναενταχθούνστοΠρόγραμμα«ΑντώνηςΤρίτσης» προςχρηματοδότηση, πουέχειήδηκαταρτίσειοΔήμοςΠύργουγιατηδιεκδίκησηέργωντοαμέσωςεπόμενοδιάστημακαιτιςσχετικέςπροτάσειςπουέχουνυποβληθεί. Κιεπεσήμανεότι “μεαδιάκοπηδουλειά, πρόγραμμακαισχεδιασμόδιεκδικούμεσημαντικέςχρηματοδοτήσειςπουαποσκοπούνσεέργαζωτικήςσημασίαςγιατονΔήμομας”.

Κατά τηδιάρκειατηςσυζήτησηςδιαπιστώθηκεσυναντίληψηαπόψεωνσεπολύμεγάλοβαθμό, μεδεδομένηάλλωστεκαιτησχετικήεμπειρίατουκ. Σταυριανουδάκη, καθώςπροέρχεταιαπότηνΤοπικήΑυτοδιοίκηση (μιαςκαιγια 17 συναπτάέτηαπότο 2002 έωςτο 2019 υπήρξεΔήμαρχος, αρχικάστοΔήμοΔάφνηςκαιενσυνεχείαστοδιευρυμένοΔήμοΔάφνης-Υμηττού).

Exit mobile version