Δήμος Πύργου: Συνεχίζονται οι προετοιμασίες για την εκδήλωση ενημέρωσης για τον καρκίνο του μαστού

Η Υπηρεσία Πρασίνου ανέλαβε δράση χθες το πρωί στην κεντρική πλατεία του Πύργου, όπου με πυρετώδεις ρυθμούς συνεχίζονται όλες οι προετοιμασίες για την εκδήλωση ενημέρωσης και πρόληψης για τον καρκίνο του μαστού.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 24 Οκτωβρίου, θα ξεκινήσει μπροστά από το Λάτσειο Δημοτικό Μέγαρο στις 6.30 μμ. και θα ολοκληρωθεί μετά τον περίπατο των συμμετεχόντων στο Θεματικό Πάρκο Ξυστρή με ομιλίες επιστημόνων.

Στα παρτέρια της πλατείας πλέον δεσπόζουν κυκλάμινα και χρυσάνθεμα στις αποχρώσεις του ροζ! Επιπλέον καθημερινές διακοσμητικές «πινελιές» συμπληρώνουν την εικόνα ώστε να διαμορφωθεί μέχρι την Κυριακή όλο το σκηνικό της εκδήλωσης. Οι διακοσμητικές παρεμβάσεις φέρουν την «υπογραφή» της άμισθης συμβούλου του Δήμου Πύργου Φλώρας Παπαγιαννάκη, που με ιδιαίτερη ευαισθησία και προσοχή φροντίζει για την παραμικρή λεπτομέρεια.

Ανάρπαστα τα βραχιολάκια

Δεκάδες επισκέπτες δέχεται το περίπτερο μπροστά από το Λάτσειο Δημοτικό Μέγαρο όπου πωλούνται τα καλαίσθητα βραχιολάκια, τα έσοδα των οποίων θα διατεθούν στο σύλλογο γυναικών με καρκίνο του μαστού «Άλμα ζωής». Η σύνθεση του κοσμήματος, το οποίο αποτελεί μια ξεχωριστή και πρωτότυπη ιδέα που σχεδίασε και υλοποίησε η κ. Παπαγιαννάκη, έχει εισπράξει τις πιο θετικές κριτικές και ήδη πολλές γυναίκες του Πύργου έχουν επιλέξει πλέον να φοράνε το μήνυμα της ελπίδας στο χέρι τους: «Ο καρκίνος του μαστού μπορεί να νικηθείΌσο υπάρχει ΖΩΗ υπάρχει ΕΛΠΙΔΑ»

Αξίζει να σημειωθεί ότι η τιμή για τα βραχιολάκια είναι πολύ προσιτή και κυμαίνεται από 3 έως 5 ευρώ, ενώ το περίπτερο λειτουργεί καθημερινά από τις 10.00 έως τις 13.00.

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ