Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΗλείαΣτη δίνη της κακοκαιρίας Κατάκολο και Καλακέϊκα, ενώ πλημμύρισε ξανά η «Κεραία»:...

Στη δίνη της κακοκαιρίας Κατάκολο και Καλακέϊκα, ενώ πλημμύρισε ξανά η «Κεραία»: Παρενέργειες του «Μπάλλου» στην περιοχή του Πύργου

Σημαντικά προβλήματα προκάλεσε η έντονη κακοκαιρία,  που σημειώθηκε  χθες στην ευρύτερη περιοχή του Πύργου.

Στη «δίνη»  της κακοκαιρίας βρέθηκαν συγκεκριμένα οι περιοχές των Καλακέϊκων και Κατακόλου, όπου  πλημμύρισαν σπίτια αλλά και υποδομές και χρειάστηκε η παρέμβαση  μηχανημάτων  του δήμου Πύργου,   για την αντιμετώπιση των προβλημάτων.

Στην περιοχή της Κορυφής εξάλλου  υποχώρησε  ο κεντρικός δρόμος, ο οποίος ήδη βρισκόταν σε κακή κατάσταση, κάτι που είχε επισημάνει  εδώ και αρκετό καιρό η «ΠΡΩΤΗ»…

Στην πόλη του Πύργου δημιουργήθηκαν προβλήματα στην περιοχή της Κεραίας, όπου για μια ακόμη φορά τα νερά έφτασαν στις αυλές των σπιτιών και προκάλεσαν δυσχέρειες  στους κατοίκους.

Επίσης  συνεργεία του δήμου απομάκρυναν τα κλαδιά τμήματος μεγάλου πεύκου, που κατέπεσε απέναντι από τον Ι.Ν. Αγίου Παντελεήμονα Πύργου.

Οι ραγδαίες βροχοπτώσεις που έπεσαν κατά διαστήματα, είχαν σαν αποτέλεσμα  να πλημμυρίσουν δρόμοι εντός της πόλης, χωρίς ευτυχώς το πρόβλημα να επεκταθεί σε αυλές και κατοικίες.

Επί «ποδός» βρέθηκαν από τη νύχτα της Πέμπτης προς Παρασκευή, συνεργεία της πολιτικής προστασίας του δήμου Πύργου, με «ορμητήριο» το χώρο στην Αγ. Βαρβάρα (πρ. ΚΑΠΗ), που αποτελεί το κέντρο των επιχειρήσεων  κατά τη διάρκεια ακραίων καιρικών φαινομένων.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ