Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΗλείαΣυνεχίζεται το απαράδεκτο φαινόμενο μεταξύ Κατακόλου και Σπιάντζας: «Θαμμένα» σκουπίδια στην Κυανή...

Συνεχίζεται το απαράδεκτο φαινόμενο μεταξύ Κατακόλου και Σπιάντζας: «Θαμμένα» σκουπίδια στην Κυανή Ακτή!

Κατά μήκος ο δρόμος γέμισε με απορρίμματα και άλλα άχρηστα αντικείμενα

Σε ανεξέλεγκτο σκουπιδότοπο  μεγάλων διαστάσεων, έχει μετατραπεί ο χώρος πλησίον του δρόμου που οδηγεί από το Κατάκολο προς Σπιάντζα, στο ύψος του οικισμού της Κυανής Ακτής.

Πέριξ  του σημείο αυτού  έχουν ριχθεί  εδώ και μεγάλο  χρονικό διάστημα μεγάλες ποσότητες από σκουπίδια, μπάζα και άλλα άχρηστα αντικείμενα, τα οποία με τον καιρό αλλά και την …παρέμβαση μηχανημάτων, έχουν κυριολεκτικά «θαφτεί» στο έδαφος.

Έτσι η κατάσταση που επικρατεί  έχει υποβαθμίσει το πανέμορφο αυτό σημείο, μία «ανάσα» από την παραλία, με τη ρύπανση δυστυχώς να συνεχίζεται  από διάφορες γνωστές και άγνωστες πλευρές…

Συγχρόνως σε πολύ κοντινή απόσταση, επαναλαμβάνεται το απαράδεκτο φαινόμενο της ρίψης απορριμμάτων  πάνω στο οδόστρωμα,  ενώ ακριβώς δίπλα υπάρχουν κάδοι απορριμμάτων που δεν έχουν καν χρησιμοποιηθεί!

Πρόκειται για μια  πολύ άσχημη εικόνα, η οποία υπήρχε και πριν από λίγα χρόνια, αλλά  το σημείο είχε καθαριστεί από συνεργεία του δήμου και για κάποιο διάστημα δεν ρίχνονταν σκουπίδια.

Τόσο στην παραπάνω περιοχή,  όσο και σε άλλα σημεία του δήμου Πύργου,  είναι ανάγκη να σταματήσει το φαινόμενο της διαρκούς όσο και ανεύθυνης  ρύπανσης  του περιβάλλοντος,  που έχει προκαλέσει και έντονη δυσαρέσκεια στους πολίτες οι οποίοι  σέβονται τη φύση αλλά και τους συνανθρώπους τους…

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ