Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕπικαιρότηταΔραπέτευσε φορώντας χειροπέδες από ΑΤ Ανδραβίδας- Κυλλήνης

Δραπέτευσε φορώντας χειροπέδες από ΑΤ Ανδραβίδας- Κυλλήνης

Ερωτηματικά δημιουργεί η απόδραση που σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης στη περιοχή των Λεχαινών. Σύμφωνα με πληροφορίες ένας άνδρας που είχε συλληφθεί από τις Αστυνομικές Αρχές για περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας, κατάφερε να διαφύγει φορώντας χειροπέδες και αναζητείται. Η «απόδραση» σημειώθηκε κατά τη στιγμή της μεταγωγής από το ΑΤ Ανδραβίδας Κυλλήνης προς τη Διεύθυνση Αστυνομίας Ηλείας και έχει ήδη ξεκινήσει ανθρωποκυνηγητό.

Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές όλο διαδραματίστηκαν σε τοπική κοινότητα του Δήμου Ανδραβίδας – Κυλλήνης, όπου ο πατέρας είχε επεισόδιο με τον ένα του γιο, χθες το πρωί. Έγινε καταγγελία στην Αστυνομία με αποτέλεσμα ο γιος να συλληφθεί και να μεταφερθεί στην ΔΑ Ηλείας. Λίγες ώρες αργότερα ο πατέρας είχε έντονο καυγά και με το δεύτερο γιο του ενώ η ένταση κράτησε έως αργά το βράδυ.

Στην Τοπική Κοινότητα έφτασαν και πάλι δυνάμεις της Αστυνομίας όπου προχώρησαν στη σύλληψη και του δεύτερου γιου του ηλικιωμένου. Αρχικά και ο δεύτερος γιος μεταφέρθηκε στο ΑΤ Ανδραβίδας – Κυλλήνης στα Λεχαινά, όπου σχηματίστηκε δικογραφία εναντίων του ενώ μετά τις καταθέσεις αποφασίστηκε η μεταφορά του στην Δ.Α. Ηλείας.

Λίγο πριν ο δεύτερος γιος μπει στο περιπολικό για την μεταφορά του στην ΔΑ Ηλείας και ενώ φορούσε χειροπέδες κατάφερε να διαφύγει των αστυνομικών Αρχών τρέχοντας προς το κέντρο της περιοχής των Λεχαινών. Αστυνομικοί προχώρησαν στην καταδίωξη του νεαρού άνδρα, χωρίς ωστόσο να καταφέρουν μέχρι αυτή την ώρα να τον εντοπίσουν και να τον συλλάβουν. Η αναζήτηση του νεαρού συνεχίζεται ενώ εικάζεται ότι δράστης δεν έχει απομακρυνθεί από την περιοχή και κρύβεται σε σχετικά κοντινή απόσταση.

Περισσότερα σε νεότερη ανάρτηση

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ