Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΗλείαΠύργος: Επιτέλους καλύφθηκε το πηγάδι-παγίδα!

Πύργος: Επιτέλους καλύφθηκε το πηγάδι-παγίδα!

Στον Πύργο, από τις τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου

Στο θέμα είχε αναφερθεί αλλεπάλληλες φορές η «ΠΡΩΤΗ»

Κάλυψη του επικίνδυνου πηγαδιού που βρισκόταν επί της οδού Κανδηλιέρη στον Πύργο, έγινε από τις τεχνικές υπηρεσίες του δήμου Πύργου.

Επρόκειτο  για ένα ιδιαίτερα  σοβαρό  θέμα ασφαλείας των κατοίκων αλλά  και των περίοικων, καθώς στο σημείο διεξάγεται η λαϊκή αγορά,  το οποίο η «ΠΡΩΤΗ» είχε επισημάνει αλλεπάλληλες φορές στο παρελθόν, χωρίς ωστόσο να υπάρχουν αποτελέσματα.

Μάλιστα είχαμε αναφέρει  ότι το πηγάδι ήταν βάθους 20 περίπου μέτρων, ενώ στο σημείο αυτό έπαιζαν αμέριμνα  πολλά μικρά παιδιά, τα οποία διέτρεχαν  σοβαρό κίνδυνο, δεδομένου ότι το πηγάδι είχε μικρή διάμετρο και ήταν καλυμμένο στο μεγαλύτερο τμήμα του από νερό!

Εξάλλου σε αρκετές περιπτώσεις περίοικοι αλλά και άλλοι κάτοικοι του Πύργου είχαν προβεί σε έγγραφες καταγγελίες προς τις αρμόδιες υπηρεσίες και αρχές, για την κάλυψη του πηγαδιού-παγίδα που βρίσκεται πλησίον του παλαιού νοσοκομείου, χωρίς όμως άμεσα αποτελέσματα.

Αυτή τη φορά ωστόσο, άμεση ήταν η ανταπόκριση του Δήμου Πύργου μετά από επισήμανση πολιτών για την ύπαρξη ενός παλιού, αλλά επικίνδυνου, πηγαδιού επί της οδού Κανδηλιέρη.

«Οι τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου Πύργου βρέθηκαν στο σημείο, και κάλυψαν με χωματουργικές εργασίες το ανοιχτό και ακάλυπτο πηγάδι προς αποφυγή ατυχήματος. Αν και ο χώρος που βρίσκεται το πηγάδι είναι ιδιωτικός, ο Δήμος Πύργου με άμεσα αντανακλαστικά και μετά από συνεννόηση με τον ιδιοκτήτη, έπραξε ότι ήταν απαραίτητο για τη ασφάλεια των πολιτών» αναφέρεται  σε ανακοίνωση του Δήμου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ