Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΗλείαΔΗΜΟΣ ΠΥΡΓΟΥ: Τραγούδια αγαπημένα από το πολυβραβευμένο σχήμα VIBRATO

ΔΗΜΟΣ ΠΥΡΓΟΥ: Τραγούδια αγαπημένα από το πολυβραβευμένο σχήμα VIBRATO

Ο Δήμος Πύργου και ο Δημοτικός Οργανισμός Πολιτισμού, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και τον Πολιτιστικό Σύλλογο Τραπεζικών Ηλείας, συνδιοργανώνουν τη μουσική εκδήλωση με το πολυβραβευμένο σχήμα VIBRATO, το σήμερα στις 8:30 το απόγευμα, στο Πάρκο ΣΠΚ. Η είσοδος για το κοινό θα είναι ελεύθερη. 

Το πολυβραβευμένο σχήμα VIBRATO, τμήμα του Οργανισμού της Πολυφωνικής Χορωδίας Πάτρας , θα παρουσιάσει ένα ευρύ μουσικό οδοιπορικό. Στο ποικίλο πρόγραμμα του ,περιλαμβάνεται η μουσική του Δημήτρη Λάγιου, η ποίηση του Οδυσσέα Ελύτη και του Ανδρέα Κάλβου, τραγούδια του Μίκη Θεοδωράκη ,του Γιώργου Ανδρέου, του Ηλία Ανδριόπουλου κα μελοποιημένα τραγούδια του ποιητή Διον. Καρατζα.   

Η όλη παρουσία είναι μια σύνθεση   των τριών μορφών τέχνης [ποίηση-εικόνα/φωτογραφία-μουσική που θα παρουσιαστεί με την θεατρική απόδοση των καλλιτεχνών.   

Το σχήμα VIBRATO στην πολυετή διαδρομή του έχει παρουσιάσει πλήθος μουσικο-θεατρικών παραστάσεων σε όλη την Ελλάδα, σε φεστιβάλ, εκδηλώσεις, συνέδρια κ.α.  αποκομίζοντας ενθουσιώδη σχόλια και κρητικές. Διευθυντής της Ορχήστρας είναι ο γνωστός, συνθέτης και κιθαρίστας Γιώργος Αθανασακόπουλος 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ