Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΗλείαΔήμος Αρχαίας Ολυμπίας: Ιατροφαρμακευτικό υλικό σε όλα τα Περιφερειακά Ιατρεία

Δήμος Αρχαίας Ολυμπίας: Ιατροφαρμακευτικό υλικό σε όλα τα Περιφερειακά Ιατρεία

Ο Δήμος Αρχαίας Ολυμπίας, από την πρώτη στιγμή που ξέσπασαν οι πυρκαγιές του Αυγούστου, ανέλαβε την πρωτοβουλία να συγκεντρώσει και να ταξινομήσει το ιατρικό και φαρμακευτικό υλικό που προσφέρθηκε από δωρητές, μαζί με τα είδη πρώτης ανάγκης.

Σε συνεργασία με το Κέντρο Υγείας της Αρχαίας Ολυμπίας, και με την αρωγή του ιατρικού και νοσηλευτικού του προσωπικού, το ιατρικό και φαρμακευτικό υλικό καταγράφηκε και καταχωρήθηκε. Ο Δήμαρχος, κ. Γιώργος Γεωργιόπουλος και η αρμόδια Αντιδήμαρχος Δημόσιας Υγείας, Πρόνοιας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, κα Ρόη Αντωνοπούλου, μετά από επικοινωνία που είχαν με τον Διοικητή της 6ης ΥΠΕ, κ. Καρβέλη, αποφάσισαν τη διανομή του υλικού αυτού στο Κέντρο Υγείας Αρχαίας Ολυμπίας και στα Περιφερειακά Ιατρεία και των τεσσάρων Δημοτικών Ενοτήτων (Πελοπίου, Λάλα, Κούμανι, Λαμπείας και Πανόπουλου) προκειμένου να ενισχυθούν με υλικό που το είχαν ανάγκη.

Η διαδικασία αυτή ολοκληρώθηκε με επιτυχία και η Δημοτική Αρχή ευχαριστεί ιδιαίτερα τόσο τους δωρητές, όσο Και τους ιατρούς των Περιφερειακών Ιατρείων Λάλα Θεόδωρο Ρέντεση, Πανόπουλου Βασίλειο Αντωνόπουλο και Πελοπίου Γιώργο Στασινόπουλο που παρέλαβαν το υλικό, τους προέδρους των δύο Κοινοτήτων Λαμπείας και Κούμανι κ.κ. Αβράμη και Παπούλια αντίστοιχα καθώς και όσους άλλους βοήθησαν στην διεκπεραίωση της αποστολής.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ