Σύλλογος Υπαλλήλων Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας: Στήριξη των μαθητών του πυρόπληκτου δημοτικού σχολείου Λάλα

Ο Σύλλογος Υπαλλήλων Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, με αφορμή τις καταστροφικές πυρκαγιές που κατέστρεψαν εκτός από το φυσικό πλούτο της περιοχής του Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας και μεγάλο μέρος του φυτικού και ζωικού κεφαλαίου, οδηγώντας στα όρια της εξαθλίωσης πολλούς κατοίκους αυτών των περιοχών, αποφάσισε να προχωρήσει στην στήριξη των μαθητών του Δημοτικού Σχολείου Λάλα. Έτσι πέρα από τη χαρά που θα νιώσουν οι μικροί μαθητές θα υπάρξει και μια μικρή ανακούφιση στους οικογενειακούς προϋπολογισμούς των οικογενειών της πυρόπληκτης περιοχής.

Την Δευτέρα 13-9-2021,αντιπροσωπεία μελών του Δ.Σ. παρέδωσε σε όλους τους μαθητές του Δημοτικού Σχολείου, το σύνολο των σχολικών ειδών που θα απαιτηθούν για τη φετινή σχολική χρονιά, καθώς και ένα σύγχρονο φωτοαντιγραφικό μηχάνημα στο σχολείο που θα καλύπτει τις ανάγκες της σχολικής κοινότητας.

Την πρωτοβουλία μας αυτή στήριξαν οικονομικά η ΟΣΥΑΠΕ, ο Σύλλογος Υπαλλήλων Περιφέρειας Κρήτης Ν. Ηρακλείου,  ο Σύλλογος Υπαλλήλων Π.Ε Αχαΐας, ο Σύλλογος Υπαλλήλων Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας και ο Σύλλογος Υπαλλήλων Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας.

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ