Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΗλείαΑπαράδεκτες εικόνες ακριβώς δίπλα από το 6ο Δημοτικό Πύργου: Έναρξη του...

Απαράδεκτες εικόνες ακριβώς δίπλα από το 6ο Δημοτικό Πύργου: Έναρξη του σχολείου με… θέα σκουπίδια!

Έντονη δυσαρέσκεια  επικρατεί σε γονείς και εκπαιδευτικούς

Την έντονη δυσαρέσκεια  σε γονείς, εκπαιδευτικούς και παρευρισκόμενους γενικότερα, προκάλεσε κατά την πρώτη ημέρα  της παρουσίας των μαθητών στο σχολείο, η ύπαρξη μεγάλων ποσοτήτων σκουπιδιών  έξω ακριβώς από το προαύλιο του 6ου Δημοτικού Σχολείου Πύργου!

Πρόκειται για μια απαράδεκτη εικόνα, η οποία σχολιάστηκε έντονα από πολλούς γονείς,  για το γεγονός πως πέρα από την ύπαρξη των κάδων κυριολεκτικά μια «ανάσα» από  το χώρο του σχολείου, δεν υπήρξε μέριμνα για την αποκομιδή τους πριν την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς…

Μάλιστα ο ιατρός και γονέας  μαθητή  στο σχολείο κ. Β. Τσιτσής, αφού εξέφρασε τη δυσαρέσκεια του για  την ύπαρξη των σκουπιδιών δίπλα από το σχολείο, επεσήμανε τους κινδύνους που υπάρχουν για την υγεία των μικρών παιδιών.

Δυσαρέσκεια εξάλλου επικρατεί στους εκπαιδευτικούς  και στους γονείς των μαθητών που πηγαίνουν στο  σχολείο και από την προηγούμενη εκπαιδευτική περίοδο  είναι αναγκασμένοι   να έχουν τους κάδους  δίπλα τους, οι οποίοι  παραμένουν πλήρης για αρκετές ημέρες…

Οι παραπάνω  ζητούν να βρεθεί άμεσα λύση προκειμένου να μεταφερθούν σε άλλο σημείο οι κάδοι των απορριμμάτων, δεδομένου ότι στην περιοχή υπάρχουν αρκετοί ακάλυπτοι χώροι, μακριά από τις κατοικίες.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ