«Ποδηλατάδα 2021» διοργάνωσε ο Δήμος Πύργου: Περισσότερη «ζωή» και νέο «χρώμα» στην πόλη του Πύργου

Έτυχε ευρείας αποδοχής και μεγάλης συμμετοχής, από μεγάλο αριθμό  μικρών  και μεγάλων

Μια απόλυτα πετυχημένη εκδήλωση, που με τη σειρά της – ενταγμένη στο καλοκαιρινό πολιτιστικό πρόγραμμα του Δήμου – έδωσε περισσότερη «ζωή» και νέο «χρώμα» στην πόλη, αυτή τη ζεστή καλοκαιρινή βραδιά του Αυγούστου.

Έτυχε ευρείας αποδοχής και μεγάλης συμμετοχής, όπου πολλές δεκάδες μικροί και μεγάλοι, με ήχους από σφυρίχτρες και δεμένα μπαλόνια στα ποδήλατα τους, έδωσαν γιορτινή ατμόσφαιρα στην εκδήλωση, χάρηκαν τη διαδρομή, κι έστειλαν το μήνυμα για χρήση του ποδηλάτου ως εναλλακτικού μέσου μετακίνησης. 

Με τη συνδιοργάνωση, από το Δήμο Πύργου, το Γραφείο Εθελοντισμού Δ. Πύργου, τη ΔΗ.ΚΕ. Πύργου και τον Φιλαθλητικό Όμιλο Πύργου, η “Ποδηλατάδα 2021” είχε εκκίνηση από την Κεντρική ΠλατείαΠύργου και στη συνέχεια ακολουθήθηκε διαδρομή μέσω των οδών Πατρών – Υψηλάντου – Αγ..Γεωργίου – Παλαιολόγου –   Λαμπετίου – Παυσανίου έως τον τερματισμό που έγινε στον Κούβελο.

Έπαινοι

Στους συμμετέχοντες απονεμήθηκαν έπαινοι και μετάλλια, καθώς επίσης σε όλους τους συμμετέχοντες δωρίστηκαν φώτα ποδηλάτων και μπλουζάκια.

Η συνολική δράση της Ποδηλατάδας του Δήμου Πύργου ήταν υπό την αιγίδα του Δημάρχου Παναγιώτη Αντωνακόπουλου, παρόντα τόσο κατά την αρχική συγκέντρωση και την εκκίνηση, όσο και κατά τον τερματισμό, ενώ η άμισθη σύμβουλος Φλώρα Παπαγιαννάκη είχε επιμεληθεί πλήθος ιδεών και λεπτομερειών που συνετέλεσαν στην επιτυχία της δράσης, με την πολύτιμη συνδρομή του Γιάννη Πλεμμένου και του Γραφείου Εθελοντισμού του Δήμου, του Τμήματος ΤροχαίαςΠύργου, των στελεχών της ΔημοτικήςΑστυνομίας (υπό τον συντονιστή διαδρομής και μέτρων αρμόδιο αντιδήμαρχο Μαρίνη Αχτύπη), και του παραρτήματος Ερυθρού Σταυρού Πύργου.

Στόχος του Δήμου Πύργου και των εμπλεκόμενων διοργανωτών είναι ώστε η Ποδηλατάδα να καθιερωθεί ως θεσμός, να εμπλουτιστεί και να διεξάγεται κάθε χρόνο. Προσφέροντας μια ευχάριστη νότα στους συμμετέχοντες καθώς και αναδεικνύοντας τη σημασία του ποδηλάτου στην καθημερινότητα.

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ