Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΗλείαΠαράταση και αναστολή καταβολής βεβαιωμένων φορολογικών οφειλών φυσικών και νομικών προσώπων σε...

Παράταση και αναστολή καταβολής βεβαιωμένων φορολογικών οφειλών φυσικών και νομικών προσώπων σε πυρόπληκτες περιοχές

Δημοσιεύθηκαν στο ΦΕΚ 3 νέες αποφάσεις με τις οποίες προβλέπεται παράταση και αναστολή καταβολής οφειλών φυσικών και νομικών προσώπων σε πυρόπληκτες περιοχές.

Δείτε αναλυτικά τις αποφάσεις :

  • Α.1191/2021 Παράταση και αναστολή καταβολής βεβαιωμένων οφειλών των Κοινοτήτων Ζήριας και Καμάρων της Δημοτικής Ενότητας Ερινέου και της Κοινότητας Λόγγου της Δημοτικής Ενότητας Συμπολιτείας του Δήμου Αιγιαλείας της Περιφερειακής Ενότητας Αχαΐας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας για την αντιμετώπιση των έκτακτων αναγκών που προέκυψαν λόγω πυρκαγιάς που εκδηλώθηκε στις περιοχές στις 31-07-2021.
  1. Παρατείνονται μέχρι και την 31-01-2022 οι προθεσμίες καταβολής των βεβαιωμένων στις Δ.Ο.Υ./Ελεγκτικά Κέντρα οφειλών των φυσικών και νομικών προσώπων και οντοτήτων με κύρια κατοικία ή έδρα ή εγκατάσταση στις Κοινότητες Ζήριας και Καμάρων της Δημοτικής Ενότητας Ερινέου και της Κοινότητας Λόγγου της Δημοτικής Ενότητας Συμπολιτείας του Δήμου Αιγιαλείας της Περιφερειακής Ενότητας Αχαΐας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, που λήγουν ή έληξαν από 31-07-2021 μέχρι και 31-01-2022. Έως την ίδια ημερομηνία και για τις ίδιες οφειλές και πρόσωπα, παρατείνονται και οι προθεσμίες καταβολής των δόσεων ρυθμίσεων/διευκολύνσεων τμηματικής καταβολής βεβαιωμένων οφειλών.
  • Α.1190/2021 Παράταση και αναστολή καταβολής βεβαιωμένων οφειλών στις κοινότητες Μαριτσών και Θεολόγου ή Θολού της ΔΕ Πεταλούδων και στις κοινότητες Ψίνθου και Καλυθιών της ΔΕ Καλλιθέας του Δήμου Ρόδου της ΠΕ Ρόδου της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου για την αντιμετώπιση των έκτακτων αναγκών που προέκυψαν λόγω πυρκαγιάς που εκδηλώθηκε στις περιοχές την 1η-8-2021.

Παρατείνονται μέχρι και την 01-02-2022 οι προθεσμίες καταβολής των βεβαιωμένων στις Δ.Ο.Υ./Ελεγκτικά Κέντρα οφειλών των φυσικών και νομικών προσώπων και οντοτήτων με κύρια κατοικία ή έδρα ή εγκατάσταση στις κοινότητες Μαριτσών και Θεολόγου ή Θολού της ΔΕ Πεταλούδων και στις κοινότητες Ψίνθου και Καλυθιών της ΔΕ Καλλιθέας του Δήμου Ρόδου της ΠΕ Ρόδου της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, που λήγουν ή έληξαν από 01-08-2021 μέχρι και 01-02-2022. Έως την ίδια ημερομηνία και για τις ίδιες οφειλές και πρόσωπα, παρατείνονται και οι προθεσμίες καταβολής των δόσεων ρυθμίσεων/ διευκολύνσεων τμηματικής καταβολής βεβαιωμένων οφειλών.

  • Α.1189/2021 Παράταση και αναστολή καταβολής βεβαιωμένων οφειλών των Δημοτικών Ενοτήτων Αρχαίας Ολυμπίας και Φολόης του Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας της Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας για την αντιμετώπιση των έκτακτων αναγκών που προέκυψαν λόγω πυρκαγιάς που εκδηλώθηκε στις περιοχές στις 04-08-2021.

Παρατείνονται μέχρι και την 04-02-2022 οι προθεσμίες καταβολής των βεβαιωμένων στις Δ.Ο.Υ./Ελεγκτικά Κέντρα οφειλών των φυσικών και νομικών προσώπων και οντοτήτων με κύρια κατοικία ή έδρα ή εγκατάσταση στις Δημοτικές Ενότητες Αρχαίας Ολυμπίας και Φολόης του Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας της Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, που λήγουν ή έληξαν από 04-08-2021 μέχρι και 04-02-2022. Έως την ίδια ημερομηνία και για τις ίδιες οφειλές και πρόσωπα, παρατείνονται και οι προθεσμίες καταβολής των δόσεων ρυθμίσεων/διευκολύνσεων τμηματικής καταβολής βεβαιωμένων οφειλών.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ