Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΗλείαΜε πρωτοβουλία του Ηλείου δημιουργού Γιαν. Τζουανόπουλου: «Σκηνικό» 2007 με τη διοργάνωση...

Με πρωτοβουλία του Ηλείου δημιουργού Γιαν. Τζουανόπουλου: «Σκηνικό» 2007 με τη διοργάνωση συναυλίας για τους πυρόπληκτους!

Άμεση ανταπόκριση από τον κορυφαίο Έλληνα συνθέτη  Μίκη Θεοδωράκη- Πιο πιθανός χώρος τέλεσης είναι το Ηρώδειο

Στα «σκαριά» βρίσκεται μεγάλη συναυλία για τους πυρόπληκτους της Ηλείας, με πιο πιθανό χώρο τέλεσης το Ηρώδειο, μετά από πρωτοβουλία του Ηλείου δημιουργού Γιάννη Τζουανόπουλου.

Ήδη για τη διοργάνωση της συναυλίας, που αποσκοπεί στην ανακούφιση των ανθρώπων που για άλλη μια φορά δοκιμάζονται από την πύρινη λαίλαπα, ο κ. Τζουανόπουλος είχε  συνάντηση με τον κορυφαίο Έλληνα συνθέτη  Μίκη Θεοδωράκη, ο οποίος ανταποκρίθηκε άμεσα, ζητώντας να συμμετέχει- για πρώτη φορά μαζί του- και ο Μίμης Πλέσσας!

Μετά από αυτή τη σημαντική εξέλιξη κι αφού ενημερώθηκε σχετικά το Υπουργείο Πολιτισμού,  αναμένεται πλέον να καθοριστεί η ημερομηνία για τη διοργάνωση της εκδήλωσης στο Ηρώδειο, δεδομένου  και του έκτακτου γεγονότος που ήταν οι πυρκαγιές στο Νομό.

Αξίζει να αναφερθεί  ότι ανάλογες συναυλίες είχαν γίνει με πρωτοβουλία του Γιαν. Τζουανόπουλου και μετά τις φονικές πυρκαγιές  2007, στις οποίες συμμετείχαν κορυφαίοι καλλιτέχνες από την Ελλάδα και το εξωτερικό, σημειώνοντας  σημαντική επιτυχία.

Μάλιστα την Άνοιξη του 2008, είχε γίνει εκδήλωση για του πυρόπληκτους στο κατάμεστο Κλειστό Γυμναστήριο του Πύργου, με δωρεάν είσοδο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ