Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΗλείαΓΛΥΦΑ: ΤΕΛΕΤΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ ΓΑΛΑΖΙΑΣ ΣΗΜΑΙΑΣ

ΓΛΥΦΑ: ΤΕΛΕΤΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ ΓΑΛΑΖΙΑΣ ΣΗΜΑΙΑΣ

Πρόταση Μαρίνου για αναβάθμιση της παραλίας

Η πρώτη Γαλάζια Σημαία του 2021 για τον Δήμο Πηνειού κυματίζει ήδη στην παραλία της Γλύφας όπου πραγματοποιήθηκε χθες η τελετή ανάρτησής της, ενώ ανάλογες εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν στο Αρκούδι και τις Θίνες Βαρθολομιού.

Στον σύντομο χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Πηνειού κ. Ανδρέας Μαρίνος δήλωσε: «Η Γαλάζια Σημαία στη Γλύφα , στις Θίνες Βαρθολομιού και το Αρκούδι, όπως είπε και ο πρόεδρος του ΝΠ κ. Βασιλόπουλος, είναι αποτέλεσμα συλλογικής δράσης και ορθής καθοδήγησης αλλά και ανταπόκρισης από τους επισκέπτες των παραλιών μας. Οι Γαλάζιες Σημαίες στις τρεις παραλίες του Δήμου  δείχνουν το επίπεδο πολιτισμού των λουομένων που τις επισκέπτονται. Θα συνεχίσουμε με τους αρμόδιους αντιδημάρχους τις προσπάθειες ώστε ο Δήμος να αποκτήσει και τέταρτη Γαλάζια Σημαία».

All-focus
All-focus

Επίσης ο Δήμαρχος  αποκάλυψε πρότασή του που ήδη επεξεργάζεται η Τεχνική και Νομική υπηρεσία του Δήμου: «Στην παραλία της Γλύφας , με απόλυτο σεβασμό στο περιβάλλον, εξετάζουμε την κατασκευή ακινήτου ανάλογου με αυτό που βρίσκεται στις Θίνες Βαρθολομιού». Την πρόταση του Δημάρχου χαιρέτισε και ο εκπαιδευτικός με καταγωγή από τη Γλύφα  κ. Νίκος Δεμερτζής.

Το παρών στην λιτή και όμορφη εκδήλωση έδωσαν: ο βουλευτής κ. Α. Νικολακόπουλος, ο Δήμαρχος Πηνειού κ. Αν. Μαρίνος, ο πρόεδρος του ΔΣ του Δήμου Πηνειού κ. Θ. Θεοδωρακόπουλος,  ο πρόεδρος του ΝΠ Πολιτισμού κ. Δ. Βασιλόπουλος  ο οποίος προλόγισε και συντόνισε την εκδήλωση, ο Γεν. γραμματέας του Δήμου κ.  Ευ. Στεφανόπουλος, ο αναπληρωτής δήμαρχος κ. Γ. Παναγούλιας, οι αντιδήμαρχοι  κ.κ. Γ. Κολοκατίνης, Ν. Μαφρέδας, Ν. Γεωργόπουλος, ο εκπαιδευτικός  κ. Νίκος Δεμερτζής  Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού ,  ο εκπαιδευτικός κ. Γ. Δεμερτζής μέλος Πολιτιστικού Συλλόγου Γλύφας,  πρόεδροι κοινοτήτων, εκπρόσωποι φορέων κ.α.

All-focus
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ