Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΗλείαΑνακοίνωσε ανεξαρτητοποίηση από την παράταξη Γεωργόπουλου: Ο Διαμαντής Καρασούλας νέος Δημοτικός Σύμβουλος...

Ανακοίνωσε ανεξαρτητοποίηση από την παράταξη Γεωργόπουλου: Ο Διαμαντής Καρασούλας νέος Δημοτικός Σύμβουλος Πηνειού

Δημοτικός Σύμβουλος Πηνειού ορκίστηκε ο κ. Διαμαντής Καρασούλας, καταλαμβάνοντας τη θέση του πρόσφατα εκλιπόντος πρώην δημάρχου Τραγανού Βασίλης Κασσιανός. Ο κ. Καρασούλας ωστόσο, ανακοίνωσε αμέσως και την απόφαση για την ανεξαρτητοποίησή του από την παράταξη της μείζονος μειοψηφίας.

Σε δηλώσεις του ο νέος Δημοτικός Σύμβουλος Πηνειού κ. Διαμαντής Καρασούλας ανέφερε: «Με αίσθημα τιμής και ευθύνης αναλαμβάνω σήμερα τη θέση του Δημοτικού Συμβούλου που μου εμπιστεύτηκαν οι συμπολίτες μου με την ψήφο τους μετά την εκδημία ενός μεγάλου αυτοδιοικητικού όπως ήταν ο αείμνηστος Βασίλης Κασσιανός.

Ταυτόχρονα ανακοινώνω την απόφασή μου να λειτουργήσω ως ανεξάρτητος σύμβουλος στο πλαίσιο λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου με μοναδικό γνώμονα το συμφέρον του τόπου μου και των συμπολιτών μου στηρίζοντας κάθε πρωτοβουλία της Δημοτικής Αρχής η οποία με βρίσκει σύμφωνο και συμβάλλει στην πρόοδο του Δήμου μας.

Ευχαριστώ για ακόμα μια φορά όλους εκείνους που με τίμησαν με την ψήφο τους στις τελευταίες δημοτικές εκλογές και ιδιαιτέρως τους συμπολίτες της Δημοτικής Ενότητας Τραγανού και υπόσχομαι να δικαιώσω την επιλογή τους».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ