Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΗλείαΟι πρώτοι των πρώτων στην Ηλεία

Οι πρώτοι των πρώτων στην Ηλεία

1ο ΓΕΛ  ΠΥΡΓΟΥ

Στάμος Παναγιώτης, Σπουδές Υγείας,18.802 μόρια

Αρχικός μου στόχος είναι η Ιατρική αλλά σαν εναλλακτικές είναι η Φαρμακευτική και η Εργοθεραπεία. Αν και ακούγεται τετριμμένο θεωρώ ότι το πρόγραμμα είναι το Α και το Ω στη διαδικασία των πανελληνίων και στην προετοιμασία. Έκανα θερινή προετοιμασία όλο το καλοκαίρι κανονικά διάβαζα αρκετές ώρες, το πήρα από την αρχή σοβαρά κι αυτό συνεχίστηκε σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς. Η αλήθεια είναι ότι χρειάζεται σε μεγάλο βαθμό και η ατομική προσπάθεια, δεν αρκούν πάντα οι οδηγίες από τους καθηγητές, ο μαθητής θα πρέπει να το αναζητάει και μόνος του και βέβαια ο παράγοντας τύχη στις Πανελλήνιες είναι κι αυτός αρκετά σημαντικός. Αν και είχα μία ατυχία στην Χημεία ευτυχώς δεν μου κόστισε αρκετά και κατάφερα και σημείωσα αυτήν την βαθμολογία.

Μαρίνα Μαυρομάτη, Σπουδές Υγείας, 18768 μόρια

Ακόμα δεν το έχω συνειδητοποιήσει ότι έγραψα τόσο καλά, δεν το περίμενα, μέχρι και την τελευταία στιγμή είχα πολύ άγχος για το πως θα τα πάω, αν θα γράψω καλά η αν δεν θα γράψω. Ήταν μία δύσκολη χρονιά γενικότερα δεν ήταν ευχάριστο, είχε πολύ κόπο και πολύ διάβασμα αλλά τώρα νιώθω ότι οι κόποι μου ανταμείφθηκαν γιατί είναι πολύ μεγάλη χαρά που έχω πάρει σήμερα.

Ακόμα δεν έχω αποφασίσει ποια σχολή θέλω να ακολουθήσω έχω στο νου μου όμως την οδοντιατρική και την κτηνιατρική που λογικά της πιάνω αυτές τις σχολές οπότε τις επόμενες ημέρες θα πρέπει να επιλέξω. Από εκεί και ύστερα όμως θα δω σε ποια θα καταλήξω.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω πρώτον το φροντιστήριο ΑΝΟΔΟΣ και ειδικότερα τον κ. Γιάννη Κουτρουμάνο και την κ. Ιωάννα Λυμπεροπούλου, Την καθηγήτρια της Έκθεσής μου και τον καθηγητή της Βιολογίας μου, ακόμα θέλω να ευχαριστήσω τον Φυσικό μου που εδώ και πολλά χρόνια μου έχει σταθεί πολύ και του χρωστάω ένα μεγάλο κομμάτι της επιτυχίας μου. Την οικογένειά μου επίσης που μου στάθηκαν όσο μπορούσαν αλλά και τους καθηγητές του σχολείου μου.

Περικλής Μικελής, Θεωρητικών σπουδών, 18724 μόρια

Αρχικά θα ήθελα να ευχαριστήσω την οικογένεια μου, που ήταν το μεγαλύτερο μου στήριγμα με όλες τις θυσίες που έκαναν για να έχω τα πάντα και να μη μου λείψει τίποτα όλη την χρονιά. Ήταν δίπλα μου και στις εύκολες και στις δύσκολες στιγμές όπως και στην καραντίνα όπου το διάβασμα ήταν πολύ δύσκολο, τον παππού μου και την γιαγιά μου που ακόμα κι αυτοί βοήθησαν στο διάβασμα, την κοπέλα μου για την κατανόηση που έδειξε όλη τη χρονιά. Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα γιατί έπιασαν τόπο οι προσπάθειες και οι κόποι όλης της χρονιάς. Σίγουρα ήθελε πρόγραμμα όπως άλλωστε λένε όλοι, ήθελε επιμονή και υπομονή ταυτόχρονα, είναι η μεγαλύτερη ευχαρίστηση, γιατί βλέπεις τα ξενύχτια και τις στερήσεις όλης της χρονιάς να έχουν ένα αποτέλεσμα. Πρώτος μου στόχος είναι η Γυμναστική Ακαδημία στην Θεσσαλονίκη που θεωρώ ότι τον έχω φτάσει. Μου αρέσει που βλέπω επίσης τους ανθρώπους που με βοήθησαν, που είναι χαρούμενοι και αυτό είναι ακόμα μεγαλύτερη χαρά για μένα. Θα ήθελα όμως να πω ακόμα για τους φίλους μου που δεν πήγαν τόσο καλά, ότι δεν πρέπει να στεναχωριούνται γιατί η ζωή δε σταματά ποτέ και κάθε εμπόδιο είναι για καλό. Ευχαριστώ επίσης και τους καθηγητές μου για την σωστή καθοδήγηση και τον πολύτιμο χρόνο που μου αφιέρωσαν.

Γαριφαλιά Κοκαλιάρη, Σπουδές Υγείας, 18568 μόρια

Ήταν μία πολύ δύσκολη χρονιά, ήθελε πολλή υπομονή, δεν είχα κάποιο συγκεκριμένο πρόγραμμα. Τώρα στοχεύω στην ιατρική, ήταν η δεύτερη χρονιά που έδινα είμαι ήδη φοιτήτρια στην φαρμακευτική Πάτρας. Κυρίως με την ενθάρρυνση της μητέρας μου και την υποστήριξη της αποφάσισα να ξανά δώσω για να μην εγκαταλείψω αυτό το όνειρο μου. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την οικογένεια μου που όχι μόνο με υποστήριξε αλλά και άντεξε τα νεύρα, την γκρίνια και όλα τα συναφή αυτή την περίοδο. Επίσης θέλω να πω ένα μεγάλο μπράβο και στον αδερφό μου για όλη του για την δική του επιτυχία στις πανελλαδικές γιατί εξεταζόταν κι εκείνος και να του πω συγχαρητήρια επίσης που άντεξε όλη αυτή την ψυχολογική πίεση και βγήκε νικητής.

Μαρία Μίκελοπούλου, Σπουδές Υγείας, 18.446 μόρια

Βασικά ακόμα δεν το έχω συνειδητοποιήσει, όταν είδα τα μόρια ενθουσιάστηκα. Με βοήθησε αρκετά και η καραντίνα γιατί δεν έβγαινα πολύ, κλείστηκα στο σπίτι και έφτιαξα το πρόγραμμά μου, με αποτέλεσμα να διαβάζω πιο συστηματικά. Από μικρή ήθελα να ακολουθήσω την Ιατρική. Περιμένω όμως τώρα να δω και τα στατιστικά γιατί από ότι λένε θα ανέβουν αρκετά οι βάσεις. Οπότε αν καταφέρω να πιάσω μία από τις Ιατρικές σχολές θα είμαι τρισευτυχισμένη.

Ανδρέας Νικολόπουλος, Θετικών Σπουδών, 18259 μόρια

Αισθάνομαι μεγάλη χαρά και ικανοποίηση, γιατί μετά από μια ιδιαίτερη χρονιά το αποτέλεσμα δικαίωσε τον αγώνα που έκανα.

Ο στόχος μου είναι σχολή των Μηχανολόγων Μηχανικών Αεροναυπηγών στην Πάτρα.

Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένειά μου και τούς καθηγητές μου για την στήριξη και την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν.

Δημήτρης Σπηλιόπουλος, Οικονομικών Σπουδών, 17.557 μόρια

Αρχικά είμαι ανάμεσα σε δύο τμήματα της ίδιας σχολής, της ΑΣΟΕΕ. Είμαι ανάμεσα στο Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας και στο Λογιστικών και Χρηματοοικονομικών. Γενικά είμαι ικανοποιημένος, φέτος επειδή κυμάνθηκε πολύ χαμηλά η βαθμολογία στην έκθεση και η έκθεση ήταν το μοναδικό μάθημα που με έριξε, είμαι και εκεί ικανοποιημένος αν και δεν θα περίμενα αυτή την βαθμολογία πριν από δύο μήνες, είναι χαμηλή για μένα αλλά για φέτος είναι ψηλά. Οπότε αφού περνάω εγώ είμαι εντάξει.  Σε ό,τι αφορά την προετοιμασία, εμένα το σχολείο με βοήθησε που ήταν κλειστό, γιατί είχα περισσότερο χρόνο για διάβασμα, χρόνο που δεν θα είχα. Με τους καθηγητές μου όμως σε φροντιστηριακό επίπεδο, η προετοιμασία μου ήταν πιο δύσκολη. Υπήρχαν πολλές φορές τεχνικά προβλήματα στην σύνδεση κι άλλα τέτοια πράγματα που δεν μας διευκόλυναν. Όπως και να έχει όμως, εγώ είμαι ικανοποιημένος από τον εαυτό μου και θα ήθελα να πω ότι οι μόνες εξετάσεις που δεν θα πρέπει να βγαίνουν θετικές είναι άλλες…

2ο ΓΕΛ ΠΥΡΓΟΥ

Σωτήρης Αναστασόπουλος, Σπουδές Υγείας, 19.188 μόρια

Μπορεί να φαντάζει δύσκολο κάποιος να κάνει και πρωταθλητισμό αλλά και να διαβάζει για το σχολείο του έχοντας έναν μεγάλο στόχο, ωστόσο ο αθλητισμός διδάσκει το παιδί να έχει πρόγραμμα στη ζωή του και με ένα αυστηρό και σοβαρό πρόγραμμα εγώ κατάφερα να διαβάζω και για το σχολείο και να είμαι συνεπής και στις αθλητικές μου υποχρεώσεις. Με αρκετό κόπο, ποτέ δε σταμάτησα τον πρωταθλητισμό ακόμα και φέτος που ήταν μία δύσκολη χρονιά προσπάθησα να μείνω σε φόρμα διότι και μετά στο πανεπιστήμιο ελπίζω να συνεχίσω το κολύμπι. Είναι ένα άθλημα που αγαπώ πραγματικά και είναι ένα άθλημα το οποίο έκανε και ο πατέρας μου. Τώρα, ελπίζω και είμαι αρκετά σίγουρος ότι έχω πιάσει την ιατρική σχολή που θέλω, έχω γράψει 19.188 μόρια και αυτή τη σχολή την ήθελα από πολύ μικρός, απ’ όσο θυμάμαι τον εαυτό μου.

Φανταζόμουν από τότε, να σώζω ανθρώπινες ζωές με τη βοήθεια της επιστήμης, την οποία φυσικά σε τέτοιους καιρούς πρέπει όλοι να την εμπιστευόμαστε. Συγκεκριμένα είχα πρότυπο τον παιδίατρό μου τον κ. Μητσέλο. Ήταν ένα πολύ σημαντικό πρότυπο στη ζωή μου και για το λόγο αυτό, θέλω να γίνω και εγώ ο ίδιος παιδίατρος στο μέλλον και εύχομαι να πάνε όλα καλά και να το πετύχω και αυτό.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω κυρίως την οικογένειά μου, τους γονείς μου και τον μικρό μου αδερφό για την υπομονή τους και την στήριξη που μου έδειξαν όλα αυτά τα χρόνια, επίσης θέλω να ευχαριστήσω όλους τους καθηγητές του 2ου Λυκείου Πύργου για την βοήθειά τους, πράγματι η προσπάθειά τους φάνηκε και στις επιδόσεις όλων των παιδιών, πήγαμε όλοι καλά, δείξαμε τι αξίζουμε και ανταμείφθηκαν οι κόποι μας. Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω ιδιαίτερα την Βιολόγο μου την κα Ανδριοπούλου για την βοήθειά της όλα αυτά τα χρόνια, όπως επίσης τους καθηγητές του φροντιστηρίου μου Ορόσημο-Θαλής για την στήριξή τους.

3ο ΓΕΛ ΠΥΡΓΟΥ

Σωτήρης Θεοδωρόπουλος, Οικονομίας –Πληροφορικής, 18274 μόρια

Θεωρώ ότι ο βαθμός που έγραψα είναι παράγοντας πολλών παραγόντων  τόσο της δικής μου προσπάθεια όσο και της βοήθειας που είχα από την οικογένεια μου και από τα φροντιστήρια. Νομίζω ότι έγινε πολύ καλή δουλειά όσο αφορά την προετοιμασία μου τόσο τον τελευταίο χρόνο όσο και πιο πριν. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους καθηγητές μου, τα φροντιστήρια Mathisis και Άλμα που με βοήθησαν όσο γίνεται. Πρώτη σχολή που θα δηλώσω είναι διοικητικής επιστήμης και τεχνολογίας, τμήμα της ΑΣΟΕ. Ετοιμάζομαι για την Αθήνα για τις σπουδές μου εάν βέβαια δεν υπάρξει πάλι lockdown.

4ο ΓΕΛ ΠΥΡΓΟΥ

Δημήτρης Δημητρακόπουλος, Θετικών Σπουδών, 19014 μόρια

rbt

Ήταν η δεύτερη φορά που έδωσα Πανελλαδικές συνεπώς υπήρχε και η εμπειρία. Εν μέσω πανδημίας δεν ήταν ότι ποιο εύκολο να δώσεις εξετάσεις καθώς τα μαθήματα δεν έγιναν δια ζώσης αλλά μέσω διαδικτύου κάτι το οποίο δεν ήταν ιδιαίτερα εύκολο. Πρώτη σχολή προτίμησης μου θα είναι Ηλεκτρολόγος Μηχανικός απλά δεν έχω κατασταλάξει για το εάν η πρώτη μου επιλογή θα είναι η Αθήνα ή η Πάτρα. Τα όνειρα για τις σπουδές είναι πολλά αλλά ελπίζουμε ότι ο κορωνοϊός να μας αφήσει να τα κάνουμε πραγματικότητα. Θέλω να ευχαριστήσω τους Καθηγητές μου Κώστα Δημητρόπουλο που μου έκανε φυσική και μαθηματικά, τη Βασιλική Γεωργατζόγλου στην έκθεση και τον Γιώργο Δεββέ που μου έκανε χημεία.

Παναγιώτης Ραφαήλ Μικελόπουλος, Σπουδές Υγείας, 18698 μόρια

Ήταν μία όντος δύσκολη χρονιά και λόγω της καραντίνας λόγω κυρίως ψυχολογικής πίεσης, ωστόσο εγώ λόγω του ότι περάσαμε πολλές ώρες στο σπίτι και με τα διαδικτυακά μαθήματα βρήκα περισσότερο χρόνο για διάβασμα. Κατά κάποιο τρόπο το εκμεταλλεύτηκα αυτό αλλά δεν φτάνει μόνο αυτό πρέπει να έχεις ένα στόχο και να θες να πετύχεις το στόχο σου. Ο δικός μου στόχος είναι η Ιατρική και αναμένω την ανακοίνωση των βάσεων. Θέλω να ευχαριστήσω τους γονείς και τους καθηγητές μου που στήριξαν την προσπάθεια μου.

Μαρία Χρονοπούλου, Ανθρωπιστικών Σπουδών, 18453 μόρια

Είναι γεγονός ότι η χρονιά που πέρασε ήταν δύσκολη και απαιτούσε θυσίες όλα όμως ξεπερνιούνται με πρόγραμμα, επιμονή, υπομονή και αισιοδοξία. Νοιώθω ιδιαίτερα ανακουφισμένη για το αποτέλεσμα και ευελπιστώ σε ένα ευοίωνο μέλλον. Ευχαριστώ πολύ τους καθηγητές του 4ου Γενικού Λυκείου, της Ανόδου και την οικογένεια μου.

Μαρία Μουρούτη Σπουδές Υγείας,17398 μόρια

Ένα κουραστικό και  δύσκολο ταξίδι με πρωτόγνωρες συνθήκες και καινούρια εμπόδια έφτασε στο τέλος του. Θα ήθελα να ευχαριστήσω μέσα από τη καρδιά μου τους καθηγητές μου από το φροντιστήριο ” Άνοδος” που στάθηκαν στο πλευρό μας και μας βοήθησαν να αντιμετωπίσουμε αυτή τη μάχη με περίσσιο θάρρος και αισιοδοξία. Ακόμη θα ήθελα να ευχαριστήσω τους καθηγητές μου από το 4ο Γενικό Λύκειο Πύργου που για 3 ολόκληρα χρόνια  σμίλεψαν τις προσωπικότητες μας με ηθικές αρετές και αυτοπεποίθηση και μας δίδαξαν πως τα όνειρα και η αξίας μας δεν καθορίζονται από βαθμούς και μόρια.Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω την οικογένεια μου, τους γονείς μου, Μιχάλη και Έλλη Μουράτη καθώς και τον αδελφό μου, Βαγγέλη Μουράτη, που πίστεψαν σε μένα τις στιγμές που εγώ με αμφισβητούσα.

Κώστας Γερακάρης, Σπουδές Υγείας, 17290 μόρια

Είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος από τη βαθμολογία μου. Θέλω να ευχαριστήσω τους γονείς μου, τους καθηγητές μου, τα φροντιστήρια Ορόσημο- Θαλής και Θεμέλιο και την κα. Γιάννα.

Χρήστος Γιαννόπουλος, Οικονομικών Σπουδών, 17382 μόρια

dav

 Είμαι πολύ συγκινημένος για αυτή μου την επιτυχία δεδομένου ότι έδινα για δεύτερη φορά. Ευχαριστώ τους γονείς και τους καθηγητές μου και θέλω να δώσω ένα μήνυμα σε εκείνους που δεν πέτυχαν το στόχο τους ότι υπάρχει η δυνατότητα να προσπαθήσουν και πάλι. Πρώτη μου επιλογή θα είναι Πυροσβεστική και ευελπιστώ να πετύχω τον στόχο μου.

2 ΕΠΑΛ Πύργου

Παναγιώτης Σωτηρόπουλος,  19670 μόρια

Θα ήθελα να συγχαρώ αρχικά όλους τους συνυποψήφιους μου για την προσπάθεια ανεξάρτητος αποτελέσματος Ήταν ομολογούμενος μια δύσκολη χρονιά για όλους μας είμαι ικανοποιημένος από την προσπάθεια μου και θα ήθελα να ευχαριστήσω την οικογένεια μου και τους καθηγητές σε όλη τη σχολική διαδρομή . Ιδιαιτέρα θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κύριο Λαμπρόπουλο για την πολύτιμη βοήθεια στα μαθήματα ειδικότητας ,τον μαθηματικό μου και την κα. Πολιτοπούλου Δήμητρα για τη βοήθεια στα Νέα Ελληνικά. Οι κόποι μου απέφεραν μια υψηλή βαθμολογία  και οι στόχοι μου είναι η Ιατρικές  σχολές και η μοριακή βιολογία οπού θα μου δώσουν τις βάσεις για μια πορεία στην ερευνά τις ιατρικής επιστήμης

1ο ΓΕΛ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ

Γεωργία Γκιώνη, Σπουδές Υγείας, 18.970 μόρια

«Θέλω να περάσω Ιατρική και πιστεύω ότι τα έχω καταφέρει. Είμαι πολύ ευχαριστημένη που αυτή τη δύσκολη χρονιά κατάφερα και συγκέντρωσα τέτοια βαθμολογία, γιατί η τηλεκπαίδευση ήταν κάτι πολύ δύσκολο για όλους μας. Δεν υπήρχε άμεση επαφή με φίλους και καθηγητές και το διάβασμα έτσι ήταν ακόμη δυσκολότερο».

Λαμπρινή Αρβανίτη, Οικονομίας-Πληροφορικής, 18.758 μόρια

«Είμαι πολύ χαρούμενη και κυρίως ανακουφισμένη βλέποντας πως η προσπάθειά μου, μου έφερε το αποτέλεσμα που ήθελα. Η χρονιά αυτή ήταν διαφορετική και δύσκολη, όμως με τη στήριξη και τη βοήθεια της οικογένειάς μου, των καθηγητών του σχολείου μου και φυσικά των καθηγητών μου κ. Χρήστου Μπιτσάκου και των καθηγητών κ. Πέτρου Θεοδωρόπουλου, κ. Σωτήρη Γκρίλλα και κ. Κώστα Τζινιέρη από το φροντιστήριο «Ιδιαίτερο» συγκέντρωσα αυτά τα μόρια. Στόχος μου είναι τα οικονομικά τμήματα της ΑΣΟΕΕ».

Αγγελική Τσόπελα, Οικονομίας-Πληροφορικής – Θετικών Σπουδών, 18.517 μόρια

«Είμαι πολύ ευχαριστημένη γιατί πέτυχα το στόχο μου. Ήταν μια πολύ δύσκολη χρονιά αλλά οι κόποι μου ανταμείφθηκαν έπειτα όμως από πολύ προσπάθεια και καλή οργάνωση. Η πρώτη μου επιλογή θα είναι το τμήμα των Χημικών Μηχανικών στο Ε. Μ. Π. Θέλω να ευχαριστήσω πρώτα το Θεό γιατί μου έδωσε δύναμη, την οικογένειά μου και ιδιαίτερα τον πατέρα μου που είχε αναλάβει την προετοιμασία μου στα Μαθηματικά, τους καθηγητές μου και τους φίλους μου που με στήριξαν».

Κωνσταντίνος Κωνσταντόπουλος, Οικονομίας-Πληροφορικής, 18.245 μόρια

«Είμαι ικανοποιημένος με το αποτέλεσμα. Πιστεύω ότι έχω σφραγίζει την πρώτη μου επιλογή το τμήμα πληροφορική στο ΟΠΑ. Ήταν μια δύσκολη χρόνια, η πολύμηνη καραντίνα μας επηρέασε όλους, χάσαμε την ρουτίνα και το πρόγραμμα μας, παρόλα αυτά με την βοήθεια των καθηγητών μου από το φροντιστήριο ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ και τον μαθηματικό μου κ. Τάγιο από το φροντιστήριο ΕΞΕΛΙΞΗ κατάφερα να βγάλω το 100% του εαυτού μου».

Γεώργιος Σεϊντής, Οικονομίας-Πληροφορικής, 18.158 μόρια

Ο Γιώργος που υπηρετεί ήδη στον 5ο πυροσβεστικό σταθμό Καλλιθέας Αττικής από την πρώτη σειρά Πανελληνίων Εξετάσεων, έδωσε για δεύτερη φορά Πανελλαδικές και ευελπιστεί να περάσει στην Σχολή Αξιωματικών Πυροσβεστικής. Του ευχόμαστε ολόψυχα να τα καταφέρει!

2ο ΓΕΛ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ

Νίκη Νικολοπούλου, Σπουδές Υγείας, 19.001 μόρια

«Νοιώθω αρκετά ευχαριστημένη. Οι κόποι μου ευοδώθηκαν. Είχα δουλέψει αρκετά και περίμενα όσο να ‘ναι τα αποτελέσματα αυτά. Πιστεύω ότι θα πιάσω τη σχολή που θέλω που είναι η Ιατρική Πατρών. Ελπίζω όλα να πάνε κατ’ ευχήν.

Θέλω να ευχαριστήσω τους καθηγητές μου και τους γονείς μου για την στήριξη που μου έδωσαν και ελπίζω όλα να πάνε όπως τα θέλω».

Βασίλης Βασιλόπουλος, Θετικών Σπουδών, 18.009 μόρια

«Χαίρομαι πάρα πολύ. Είμαι ευτυχισμένος για αυτή την επίδοση. Αισθάνομαι ότι οι προσπάθειες μου, απέδωσαν καρπούς. Θέλω να ευχαριστήσω και τον πατέρα μου, που ως καθηγητής η βοήθειά του ήταν εξαιρετικά σημαντική και ευχαριστώ και την καθηγήτρια μου στο μάθημα της Έκθεσης. Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών υπολογίζω ότι περνάω, κυρίως Αθήνα ή Πάτρα και είναι κάτι που ήθελα».

Κωνσταντίνος Στασινόπουλος, Σπουδές Υγείας, 18,500 μόρια

«Νοιώθω πολύ καλά και χαρούμενος. Η αλήθεια είναι ότι δεν περίμενα τόσο υψηλή βαθμολογία, να και πίστευα ότι είχα πάει πολύ καλά. Λογικά περνάω σε μια από τις πρώτες σχολές προτίμησής μου Στρατιωτική Ιατρική. Είμαι ικανοποιημένος από τον εαυτό μου, γιατί κατέβαλλα μεγάλη προσπάθεια σε δύσκολη περίοδο με τον κορονοϊό. Είχα παράλληλα και αθλητικές δοκιμασίες, άρα εκτός του διαβάσματος για τα μαθήματα, είχα και προπονήσεις. Όλα καλά όμως».

ΓΕΛ Κρεστένων

Αθηνά Κουφωλιά, Οικονομίας- Πληροφορικής –18.450 μόρια

«Νιώθω ανακουφισμένη γιατί βιώσαμε μια πολύ δύσκολη χρονιά. Θεωρώ ότι ανταμείφθηκαν οι κόποι όλων των ετών της σχολικής μου ζωής και όλης της προσπάθειας που είχα καταβάλει όλα αυτά τα χρόνια. Θέλω να ευχαριστήσω τους καθηγητές  του σχολείου και των φροντιστηρίων μου, καθώς  και την οικογένειά μου. Θα ήθελα επίσης να συγχαρώ όλα τα παιδιά της γενιάς μου που καταφέραμε και ανταπεξήλθαμε σε μια τόσο δύσκολη κατάσταση. Θεωρώ ότι θα κατευθυνθώ σε κάποιο οικονομικό τμήμα».

Πηνελόπη Μαστοροπούλου, Ανθρωπιστικών Σπουδών -18301 μόρια

«Ήταν πράγματι μια πολύ δύσκολη εποχή τώρα με την πανδημία. Ήταν  κάποια παιδιά που δεν είχαν τους κατάλληλους εξοπλισμούς για να μπορέσουν να παρακολουθήσουν  τα διαδικτυακά μαθήματα. Και από ψυχολογικής άποψης είμασταν μακριά από τους φίλους και τους συγγενείς μας. Ήταν ψυχοφθόρο, αλλά θεωρώ ότι  ένας μαθητής με στόχο  και όραμα μπορούσε να πετύχει μια πολύ καλή βαθμολογία. Ο στόχος μου είναι η νομική. Και όλοι οι μαθητές να έχουν ένα στόχο για τη ζωή τους και να μην αγχώνονται». 

Χαρά Νικολακοπούλου, Ανθρωπιστικών Σπουδών-18163 μόρια

«Είμαι πολύ χαρούμενη, τα πράγματα ήταν πολύ δύσκολα όλη τη χρονιά. Παρόλα αυτά θεωρώ ότι το αποτέλεσμα με δικαιώνει, είμαι πολύ ικανοποιημένη από την προσπάθειά μου, είχα ανθρώπους που με στήριξαν όλο αυτό το διάστημα και θέλω να τους ευχαριστήσω. Θέλω να περάσω στην ψυχολογία».

ΓΕΛ Ζαχάρως

Βασιλική Ζαφειράκη, Υγεία -18.117 μόρια 

«Ήταν πολύ δύσκολη χρονιά αφού η τηλεκπαίδευση μας δυσκόλεψε πάρα πολύ . Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένειά μου και τους φίλους μου που με στήριξαν, αλλά και ιδιαίτερα τους καθηγητές μου. Θεωρώ  για εμάς τα παιδιά το ψυχολογικό κομμάτι ήταν αρκετά δύσκολο φέτος. Θέλω να πω καλά αποτελέσματα και επιτυχία σε όλα τα παιδιά, να πετύχουν τους στόχους τους και σε δεν καταφέρουν να πιάσουν τη σχολή που θέλουν, να συνεχίσουν τη ζωή τους και να μην τα παρατάνε. Ιατρική είναι ο κύριος μου στόχος».

Φαίη Χριστοδουλοπούλου 17.589 μόρια

«Είμαι αρκετά ικανοποιημένη για όσα πέτυχα και θα ήθελα μόνο να ευχαριστήσω την οικογένεια μου και την καθηγήτρια μου Ελένη Βλάμη που με βοήθησε και ήταν δίπλα μου σε όλη μου την προσπάθεια». 

Γεώργιος Κουτσόγιαννης 17.243 μόρια

«Ο κορωνοϊός επέβαλε κλειστή ζωή για όλους και ειδικότερα για τους μαθητές που έκαναν προετοιμασία για τις πανελλαδικές εξετάσεις. Για αρκετούς μήνες τα μαθήματα έγιναν με τηλεκπαίδευση, κάτι που σίγουρα είχε αντίκτυπο και στα αποτελέσματα των εξετάσεων. Είμαι ευχαριστημένος όχι μόνο από τη βαθμολογία, αλλά γενικότερα την προσπάθεια  που έκανα. Τείνω περισσότερο προς τις κοινωνικές επιστήμες. Για τους μαθητές που δεν έγραψαν τόσο καλά έχω να πω ότι δεν χρειάζεται να απογοητευόμαστε, αλλά να συνεχίζουμε».

Θάλεια-Θεοδώρα Μανουσοπούλου -16.361μόρια

«Με τον κορωνοϊό ήταν περίεργη η κατάσταση και τα θέματα  ήταν μέτρια, ίσως κάποια μαθήματα δύσκολα, αλλά σε γενικές γραμμές ήταν νορμάλ. Δεομένης και της υπάρχουσας κατάστασης, προσωπικά είμαι ευχαριστημένη. Πρώτη μου προτίμηση είναι η κοινωνιολογία».

ΓΕΛ Πελοπίου

Κωνσταντίνος Φωτεινόπουλος, Οικονομίας –Πληροφορικής- 18774 μόρια

«Το αποτέλεσμα με χαροποιεί ιδιαίτερα, καθώς αντιπροσωπεύει στο έπακρο την προσπάθειά μου. Η φετινή χρονιά μόνο δύσκολη μπορεί να χαρακτηριστεί, αφού η πανδημία δεν μας επέτρεψε τη φυσική διδασκαλία. Βέβαια υπήρξε και το θετικό του επιπλέον χρόνου για μελέτη. Στόχος μου λοιπόν αποτελεί το τμήμα Διοικητικής επιστήμης και Τεχνολογίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Αρωγοί σε όλο αυτό υπήρξαν η οικογένειά μου, οι καθηγητές και φίλοι μου που στάθηκαν δίπλα μου καθ’ όλη τη διάρκεια αυτής της απαιτητικής χρονιάς και τους ευχαριστώ ιδιαίτερα γι’ αυτό. Εύχομαι σε όλους τους υποψηφίους των φετινών Πανελλαδικών καλή επιτυχία».

ΓΕΛ Ανδραβίδας

Παναγιώτης Κατσαούνιας, Θετικών Σπουδών, 18.995 μόρια

«Ήταν μια πραγματικά δύσκολη χρονιά. Στοχεύω μάλλον στις Στρατιωτικές Σχολές. Θα δούμε. Ευχαριστώ τον Θεό που τα καταφέραμε αυτή τη δύσκολη χρονιά, ευχαριστώ τους γονείς μου τα αδέλφια μου και φυσικά τους καθηγητές μου στο Λύκειο και το φροντιστήριο».

Βάρδα

Ευριδίκη Σταυρούλια, Σπουδές Υγείας, 18.438 μόρια

«Αισθάνομαι δικαιωμένη, καθώς ήταν η τρίτη φορά που συμμετείχα στις Πανελλήνιες εξετάσεις παράλληλα με τις σπουδές μου. Η φετινή χρονιά μού απέδειξε πως με υπομονή και επιμονή μπορούμε να πετύχουμε κάθε στόχο μας πάρα τις όποιες αντίξοες συνθήκες. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την οικογένειά μου και τους καθηγητές μου από το φροντιστήριο “Πρίσμα” για τη στήριξη και τη βοήθειά τους στην προσπάθειά μου».

ΓΕΛ Βάρδας

Γεώργιος Γούρμος, Οικονομίας-Πληροφορικής, 18.249 μόρια

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω αρχικά τους γονείς μου, την οικογένεια μου αλλά και το φροντιστήριο κατεύθυνση για αυτά τα τρία υπέροχα χρόνια που πέρασα..ήταν μια ιδιαίτερη χρόνια με πρωτόγνωρες δυσκολίες παρόλα αυτά προσπάθησα και πέτυχα τον στόχο που ήθελα..επομένως προορισμός η Αθήνα και η ΑΣΟΕΕ».

ΓΕΛ Γαστούνης 

Άννα Λιναρδοπούλου, Ανθρωπιστικών Σπουδών, 18.592 μόρια

«Η  χρονιά λόγω ειδικών συνθηκών ήταν σχετικά δύσκολη.  Η τηλεκπαίδευση δεν έχει σχέση με την δια ζώσης αλλά από την άλλη είχαμε περισσότερο χρόνο. Ο καθένας λοιπόν διαχειρίστηκε το χρόνο του όπως νόμιζε. Ευχαριστώ τους γονείς μου, τα αδέλφια μου για τη στήριξή τους και φυσικά τους καθηγητές μου».

Ιωάννης Λιναρδόπουλος, Σπουδές Υγείας, 18.288 μόρια

«Αυτή τη χρονιά ήταν πρωτόγνωρη και δύσκολη. Χρειαζόμασταν περισσότερη κοινωνικοποίηση. Είχαμε βέβαια περισσότερο χρόνο και τον εκμεταλλευτήκαμε.  Από την αδελφή μου είχα την ψυχολογική στήριξη. Θέλω να ευχαριστήσω τους γονείς, τα αδέλφια μου και τους καθηγητές μου».

ΓΕΛ Λεχαινών

Νικόλαος Πανταζής, Θετικών Σπουδών, 18.047 μόρια

«Ήταν μια πρωτόγνωρη χρονιά για όλους μας με πολλές δυσκολίες, αλλά τελικά πέτυχα τον στόχο μου. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την οικογένεια μου, τους καθηγητές μου και τους φίλους μου, οι οποίοι με βοήθησαν καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους. Αφιερώνω την επιτυχία μου στον παππού μου Πανταζή Νικόλαο , που “έφυγε” πρόσφατα από τη ζωή».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ