Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΗλείαΜε πολλές συμμετοχές ξεκινά αύριο Παρασκευή το τριήμερο παιδικό Survivor

Με πολλές συμμετοχές ξεκινά αύριο Παρασκευή το τριήμερο παιδικό Survivor

Παιχνίδια στην άμμο

Με την παρουσία του Γιάννη Σπαλιάρα  η τελευταία ημέρα

Ένα τριήμερο γεμάτο παιχνίδι, αγωνίσματα, έπαθλα, δώρα και πολλές εκπλήξεις  ετοιμάζει ο Δήμος Πύργου για παιδιά από 7 έως 12 ετών.

Σε συνεργασία με τη ΔΗΚΕΠ και το Γραφείο Εθελοντισμού, για πρώτη φορά διοργανώνεται το “Παιδικό survivor” το οποίο θα πραγματοποιηθεί από αύριο  Παρασκευή 9/ 7 έως και την Κυριακή 11/7 και ώρες 19.00-21.00 στο παλιό Καρνάγιο, στην παραλία του Κατακόλου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι από την πρώτη ημέρατο ενδιαφέρον των γονέων ήταν πολύ μεγάλο με τις τελικές συμμετοχές των παιδιών να αγγίζουν τις 100. Σε μια ιδιαίτερα δύσκολη σχολική χρονιά που πέρασε, με τα παιδιά να εγκλωβίζονται στο σπίτι και στην τηλεκπαίδευση χωρίς να έχουν την δυνατότητα σωματικής άθλησης λόγω των μέτρων της πανδημίας, το “Παιδικό survivor” έρχεται να ψυχαγωγήσει, να ενδυναμώσει την κοινωνικοποίηση των παιδιών και παράλληλα να συνδυάσει τη σωματική άσκηση όπως και το αθλητικό ιδεώδες στο πλαίσιο της ευγενούς άμιλλας.

Την διοργάνωση της πρωτότυπης τριήμερης εκδήλωσης υπογράφουν η άμισθος σύμβουλος του δημάρχου Φλώρα Παπαγιαννάκη και ο υπεύθυνος του Γραφείου Εθελοντισμού Γιάννης Πλεμμένος, που με ιδιαίτερη ευαισθησία έχουν φροντίσει ώστε όλα να είναι άψογα και να προσφέρουν στα παιδιά αξέχαστες καλοκαιρινές στιγμές παιχνιδιού. Τις αθλητικές δραστηριότητες έχουν επιλέξει η Γιώτα Βαμβακά και ο Μάκης Κόκκαλης, ενώ την τελευταία ημέρα Κυριακή 11/7 ο γνωστός πρώην παίκτης του Survivor Γιάννης Σπαλιάρας σε ρόλο gest θα βρίσκεται στο Κατάκολο, όπου θα παίξει μαζί με τα παιδιά και θα απονείμει βραβεία.

Οι βραδιές θα «ντυθούν» μουσικά με την παρουσία DJ , εκπαιδευτές-ανιματέρ θα διασκεδάσουν τα παιδιά ενώ θα δοθούν αναμνηστικά δώρα συμμετοχής (μετάλλια, μπλουζάκια και καπέλα).

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ