Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΗλείαΛέντζας και Μαρίνος για το θέμα του «Ηρακλή»

Λέντζας και Μαρίνος για το θέμα του «Ηρακλή»

Συμφώνησαν ότι διαφωνούν, αλλά άφησαν ανοιχτούς διαύλους επικοινωνίας

Συμφώνησαν ότι διαφωνούν, αλλά άφησαν ανοιχτούς διαύλους επικοινωνίας, για το… σήριαλ του Συνδέσμου «Ηρακλής», οι Δήμαρχοι Ανδραβίδας-Κυλλήνης Γιάννης Λέντζας και Πηνειού Ανδρέας Μαρίνος.  Σύμφωνα και με τους δύο Δημάρχους πάνω από οτιδήποτε άλλο βρίσκονται τα μεγάλα έργα του βιολογικού καθαρισμού και της αποχέτευσης, που διαχειρίζεται ο Σύνδεσμος.

Μέχρι όμως να καταλήξουν στην άτυπη αυτή διαπίστωση, υπήρξε αρκετή ίντριγκα χθες το μεσημέρι στα γραφεία του Συνδέσμου στην Ανδραβίδα. Αρχικώς, τόσο το νόμιμο Δ.Σ. του Συνδέσμου, όσο και το αποκαλούμενο «Δ.Σ. της πλειοψηφίας», είχαν συγκαλέσει συνεδρίαση! Δηλαδή, από την μία μεριά ο Πρόεδρος του «Ηρακλή» Κωνσταντίνος Χαντζής και η Αντιπρόεδρος Γεωργία Κακαλέτρη και από την άλλη οι Ανδρέας Μαρίνος, Νίκος Γεωργόπουλος και Έκτορας Ρουμελιώτης. Εκτός από τους προαναφερόμενους στα γραφεία του Συνδέσμου βρέθηκε και ο Δήμαρχος Ανδραβίδας-Κυλλήνης Γιάννης Λέντζας, ο οποίος επέδειξε ψυχραιμία απέναντι στις επιθέσεις που δέχθηκε από τον Δήμαρχο Πηνειού για την κατάσταση που έχει περιέλθει ο Σύνδεσμος. Ο Γ. Λέντζας ξεκαθάρισε πως εάν υπάρξει οποιαδήποτε δικαστική απόφαση ή απόφαση οργάνου ελέγχου διοίκησης για αλλαγή Δ.Σ. θα εφαρμοστεί αμέσως, προς το παρόν όμως δεν υπάρχει κάτι άλλο πέρα από την απόφαση της Αποκεντρωμένης που διατηρεί το νυν Δ.Σ. μέχρι και τις 28 Νοεμβρίου.

Όταν ηρέμησαν τα πνεύματα, οι δύο Δήμαρχοι, αποχώρησαν για λίγο από την αίθουσα προκειμένου να βρουν ένα ελάχιστο κοινό έδαφος, κάτι που κατέστη δυνατό σε ότι αφορά τον δίαυλο επικοινωνίας και την υποστήριξη του έργου. Έχει ενδιαφέρον να δούμε εάν αυτή η συνεννόηση θα έχει συνέχεια…

Μ. Δημητρόπουλος

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ