Ενημερωτική δράση του ΚΕΘΕΑ στον Δήμο Ήλιδας

Στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας κατά των Ναρκωτικών

Με κεντρικό μήνυμα «Στάσου πλάι μου» το ΚΕΘΕΑ κορυφώνει τις προσπάθειές του για την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των πολιτών γύρω από τα θέματα της εξάρτησης σε μία πανελλαδική καμπάνια για την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών (26 Ιουνίου).

Στην Αμαλιάδα το προσωπικό του Πολυδύναμου Κέντρου και του Προγράμματος Κοινωνικής Ένταξης του ΚΕΘΕΑ ΚΥΤΤΑΡΟ – ΟΞΥΓΟΝΟ (με έδρα τον Πύργο) πραγματοποίησε περίπτερα ενημέρωσης την Πέμπτη 24 Ιουνίου (από τις 10:00 έως τη 13:00) στην Παπαχριστοπούλειο Βιβλιοθήκη Αμαλιάδος. Στο πλαίσιο των ενημερωτικών δράσεων έγινε η διανομή έντυπου υλικού, δόθηκαν πληροφορίες γύρω από τη λειτουργία της Μονάδας αναφορικά με τα προγράμματα απεξάρτησης και κοινωνικής ένταξης, ενώ παράλληλα υπήρξε η δυνατότητα πραγματοποίησης ατομικών συναντήσεων με εξαρτημένους και γονείς-συγγενείς από το επιστημονικό προσωπικό των Μονάδων.

Την ίδια μέρα πραγματοποιήθηκε συνάντηση ενημέρωσης και δικτύωσης με τις δημοτική αρχή του Δήμου Ήλιδας. Στην προγραμματισμένη αυτή συνάντηση υπήρξε γόνιμη συζήτηση μεταξύ του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου, κου Πατρινού Αντώνιου και της Υπευθύνου του Συμβουλευτικού Κέντρου ΚΕΘΕΑ ΚΥΤΤΑΡΟ – ΟΞΥΓΟΝΟ, κας Φραγκιάς Κωνσταντίνας για μελλοντική συνεργασία (Δήμου Ήλιδας και ΚΕΘΕΑ Πύργου).

Το προσωπικό του ΚΕΘΕΑ ΚΥΤΤΑΡΟ – ΟΞΥΓΟΝΟ συνέχισε τις ενημερωτικές δράσεις και χθες στην Αμαλιάδα και συγκεκριμένα στην πλατεία Αγίου Αθανασίου, ώρες 18:00 έως τις 21:00.

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ