Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΗλείαΣτο σκοτάδι οικογένεια τεσσάρων παιδιών

Στο σκοτάδι οικογένεια τεσσάρων παιδιών

Στην Αμαλιάδα

Η ΔΕΗ έκοψε το ρεύμα και αδυνατούν να πληρώσουν την επανασύνδεση

Στο σκοτάδι έχει μείνει η οικογένεια της Κυριακής Σαμιώτη από την Αμαλιάδα εδώ και μία εβδομάδα, καθώς η ΔΕΗ της έκοψε το ρεύμα και η οικογένεια αδυνατεί να πληρώσει το ποσό που απαιτείται για την επανασύνδεση.

Η κα Σαμιώτη είναι μητέρα τεσσάρων παιδιών. Το μεγαλύτερο παιδί είναι 4,5 ετών, το δεύτερο  3,5,  το τρίτο 2 και το τέταρτο 6 μηνών. Ο σύζυγός της κάνει ελάχιστα μεροκάματα και η οικογένεια αντιμετωπίζει σημαντικό οικονομικό πρόβλημα. Σα να μην έφτανε αυτό, ήρθε και το κομμένο ρεύμα.

 «Έχω τέσσερα παιδάκια και μου έχουν κόψει το ρεύμα. Ο σύζυγός μου κάνει γύρω στα δύο με τρία μεροκάματα την εβδομάδα, με αποτέλεσμα να μην μένει κάτι ώστε να το βάλουμε στην άκρη και να πληρώσουμε το ρεύμα και να το συνδέσουμε. Κοιτάμε με αυτά που βγάζει ο σύζυγος να περνάμε εμείς και να πληρώνουμε το νοίκι μας και από τη ΔΕΗ μου ζητάνε 400 ευρώ για να γίνει η επανασύνδεση. Δηλαδή, πρέπει να πληρωθεί τουλάχιστον το μισό ποσό που χρωστάμε. Άλλος τρόπος δεν υπάρχει. Έτσι έχουμε μείνει στο σκοτάδι, εδώ και μια εβδομάδα. Το μόνο άλλο εισόδημα που έχουμε είναι ένα επίδομα για τα παιδιά κάθε δύο μήνες.», τόνισε στην «ΠΡΩΤΗ» η κα Σκαμιώτη.

Η οικογένεια ζητά την στήριξη των συνανθρώπων σε αυτή τη δύσκολη στιγμή.

Αριθμός λογαριασμού: GR 38 0110 3090 0000 3096 3977 860

Μ. Δημητρόπουλος

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ