Κάθοδος επιβατών από τα πλοία στο Κατάκολο

Μετά και τις πιέσεις του δημάρχου Πύργου και άλλων εμπλεκόμενων φορέων

Με απόφαση των εταιρειών (αφού άλλωστε αυτές είναι που αποκλειστικά καθορίζουν το πρόγραμμα), για πρώτη φορά στην τρέχουσα σεζόν κατά την επανεκκίνηση της κρουαζιέρας, επετράπη η κάθοδος όσων επιβατών επιθυμούσαν στο λιμάνι και στην περιοχή εκεί.

Συγκεκριμένα αυτό έγινε κατά τη χθεσινή άφιξη δυο πλοίων. Όπου τόσο πεζοί, όσο και με πολλά ποδήλατα που διέθεσε η εταιρεία, αρκετοί ήταν αυτοί που κατέβηκαν και έκαναν τη βόλτα τους εκεί.

Πρέπει πάντως να τονιστεί πως ακόμα, ούτε οι περισσότεροι επιβάτες επιθυμούν κάθοδο από τα πλοία – ανεξαρτήτως του όποιου επόμενου προορισμού, κοντινού ή πιο μακρινού με οργανωμένη μετάβαση – αλλά και σε σχέση με το μέγεθος τους αυτά τα πλοία έρχονται μισοάδεια αφού η πληρότητα τους δεν έχει περάσει ως τώρα το 50%…

Τουλάχιστον, οι πιέσεις τόσο του δημάρχου Πύργου Παν. Αντωνακόπουλου  όσο και άλλων σχετικών φορέων, έφεραν το αποτέλεσμα της καθόδου ώστε αυτή να μπορέσει να καθιερωθεί. Στα δε αριθμητικά μεγέθη και τις γενικότερες συνθήκες, ελπίζεται η απαιτούμενη βελτίωση το προσεχές διάστημα.

Related Articles

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ