Πρακτική άσκηση σε δομές του Δήμου

Συνάντηση δημάρχου Πύργου με την διευθύντρια και τους σπουδαστές του ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ

Τους σπουδαστές των σχολών ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ οι οποίοι θα κάνουν την πρακτική τους άσκηση σε διάφορες δομές του Δήμου Πύργου, υποδέχτηκε χθες το πρωί ο δήμαρχος Πύργου Παναγιώτης Αντωνακόπουλος.

Μαζί τους και η διευθύντρια των σχολών κ. Όλγα Κίτσου όπου είχαν μια εποικοδομητική συζήτηση με τον δήμαρχο σχετικά με την επαγγελματική σταδιοδρομία των παιδιών αλλά και γενικότερα σε βασικά κοινωνικά ζητήματα, καθώς και ο διευθυντής του πολιτικού γραφείου του δημάρχου κι αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΠ Γιώργος Καραστέργιος.

Ο κ. Αντωνακόπουλος επισήμανε την άριστη σχέση που έχει ο Δήμος με τον ΟΑΕΔ και την απορροφητικότητα των προγραμμάτων.  Ο δήμαρχος Πύργου καλωσόρισε όλους τους σπουδαστές που θα κάνουν την πρακτική τους σε δομές του δήμου με τις ειδικότητες των: Βρεφονηπιοκόμων, Μηχανοτεχνικών και Η/Υ.

Τέλος, η διευθύντρια των σχολών ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ Όλγα Κίτσου ευχαρίστησε τον κ. Αντωνακόπουλο για την αμέριστη βοήθειά του δηλώνοντας πως «είναι πάντα δίπλα μας, στηρίζει το έργο μας και ειδικά τον θεσμό της μάθησης που είναι πολύ σημαντικός για την περαιτέρω εξέλιξη των σπουδαστών».

Related Articles

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ