Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΗλείαΔεν εκβιάζομαι, δεν εκφοβίζομαι , δεν απειλούμαι…

Δεν εκβιάζομαι, δεν εκφοβίζομαι , δεν απειλούμαι…

ΟΦΕΙΛΟΜΕΝΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ Νο 8

( Περί των ατυχών δηλώσεων 3-06-2021 του κ. Ανδρέα Μαρίνου…)

Το τελευταίο καιρό ο κ. Μαρίνος έχει επιδοθεί σε απειλές, εκφοβισμούς, καταγγελίες, εξώδικα, μηνύσεις μέσω τρίτων κλπ, στοχεύοντας στον εκφοβισμό και στην φίμωση πολιτών και αιρετών επικαλούμενος  την σχέση του με υπηρεσίες…,  άλλες ψευδόμενος και άλλες έχοντας την ψευδαίσθηση  ότι μόνο αυτός ασκεί τα καθήκοντά του καλώς.

΄΄Η σύγχυση επιφέρει αμνησία΄΄  όχι σε μας.  Μάλλον μπερδεύεται ο κ. Μαρίνος, ξεχνώντας ότι μόλις προσφάτως κατασκεύασε εξ ολοκλήρου  πολλών τετραγωνικών μέτρων αυθαίρετο σε περιοχή που δεν προβλέπεται ως χρήση και μη ικανοποιώντας τους όρους δόμησης αυτής δημιουργώντας πρόβλημα στην εξέλιξη συμβασιοποιημένου έργου που αφορά την κατασκευή του στεγάστρου των κερκίδων του γηπέδου Γαστούνης   . Άρα, για ποια Νομιμοποίηση μιλάει ο κ. Μαρίνος. Προχωρήστε στις νόμιμες διαδικασίες κατεδάφισής του και αφήστε τον  ΄΄Αντώνη Τρίτση΄΄ εκεί που αναπαύεται και τέλος πάντων νομιμοποιήστε όποια αυθαίρετα υπάρχουν, αλλά όχι της  προηγούμενης Δημοτικής Αρχής.  Ψαχτείτε καλύτερα και  αναλογιστείτε ότι ψευδείς κατηγορίες επιφέρουν και τις ανάλογες επιπτώσεις .  Θα εκτεθείτε ξανά …

Για ότι εμείς κ. Μαρίνο δεν πράξαμε ως έπρεπε αφήστε να το κρίνουν οι πολίτες την ώρα που πρέπει και όχι να επιδίδεστε σε πολιτικό κουκουλοφόρο άλλων εποχών με καταγγελίες σε Επιθεωρητές Δημόσιας Διοίκησης κλπ για τυχόν ελέγχους και για δημιουργία παραπλανητικών εντυπώσεων .

΄΄Στο σπίτι του  κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί, η χρηστή διοίκηση αποτυπώνεται από τον τρόπο που   διαχειρίζεστε τα οικονομικά αποθέματα πολλών χιλιάδων ευρώ ( 2.900.000€ περίπου ) που σας αφήσαμε, με συνεχείς απευθείας αναθέσεις στο πολιτικό περιβάλλον σας , δεσμεύοντας το Δήμο για 12 χρόνια (τα ανταποδοτικά τέλη του Δήμου από την ΔΕΗ) με ένα υπερτιμημένο έργο  και όχι φυσικά για το καλό του Δήμου και για το οποίο  θα λογοδοτήσουν όλοι οι εμπλεκόμενοι την ώρα που πρέπει και εκεί που πρέπει…

Το μόνο οραματικό σας σχέδιο είναι φωτογραφήσεις, χτυπώντας την πλάτη των πολιτών  (σας έχει μείνει από την εποχή του πολιτικού ντελιβερά) , ρουσφετάκια διαφόρων κατηγοριών  ( από τον Δημοτικό κουρβανά)  από κεράσματα καφέδων μέχρι διορισμούς δίμηνων, τρίμηνων, κλπ , κοινωνικές χορηγίες από άλλη οδό θεσμοθετώντας δικούς σας τρόπους και επιτροπές ….. εκμεταλλευόμενος τις ανάγκες και την άσχημη κατάσταση που έχει περιέλθει η κοινωνία λόγω οικονομικής κρίσης και λόγω κορωνοϊού.

Σας θυμίζω ότι εμείς σας αφήσαμε παρακαταθήκη Μελετών, έργων σε εξέλιξη, έργων ενταγμένων, έργων υπό ένταξη .

Σας θυμίζω ότι σας αφήσαμε χρηματικό υπόλοιπο πολλών χιλιάδων ευρώ.

Σας θυμίζω ότι σας αφήσαμε τα πάντα ψηφιοποιημένα και αρχειοθετημένα που συνέβαλαν   καθοριστικά για την ομαλή εξέλιξη και την υλοποίηση των πράξεων – έργων – μελετών  και βάση δεδομένων για την έναρξη νέων πράξεων, κάτι που σε ελάχιστους Δήμους ακολουθείτε.

Σας θυμίζω ότι πρέπει να προχωρήσετε  απρόσκοπτα τα έργα που σας αφήσαμε και μην προσπαθείτε να καλύψετε την αυτοδιοικητική σας  ανεπάρκεια με κραυγές απειλών .

Σας θυμίζω ότι ΄΄όταν η κότα πίνει το νερό, κοιτάει και τον … Θεό ΄΄  .

Σας θυμίζω τέλος ΄΄ ότι ένας πολιτικάντης σκέφτεται τις επόμενες εκλογές . Ένας πολιτικός, τις επόμενες γενιές΄΄. ΄΄Άρθουρ Κλάρκ΄΄

Υ.Γ. 1. Όσον αφορά για το ΄΄κρείττον του λαλείν το σιγάν΄΄ που  γράφει συνεχώς ο κατά παραγγελία γραφιάς  σας, να ξέρετε ότι αναφέρεται σε εσάς.

Υ.Γ.2. Σταματήστε το πολιτικό παπατζιλίκι   κ. Ανδρέα Μαρίνο γιατί δεν είμαστε ιθαγενείς.

Υ.Γ.3. Αν υπάρχει απάντηση ή αμφισβήτηση την περιμένω με καρτερικότητα…

Αυτά προς το παρόν …

ΑΛΕΞΙΟΣ ΑΘ. ΚΑΣΤΡΙΝΟΣ

πρ. ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΗΜΟΥ ΠΗΝΕΙΟΥ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ