Διονύσιος Γεωργόπουλος: «Η αντιπολίτευση δεν φιμώνεται»

Δυστυχώς κάποιοι κύριοι, οι οποίοι μάλιστα έχουν αναγάγει τους εαυτούς τους σε κήρυκες της Δημοκρατίας και της ελεύθερης διακίνησης ιδεών, δεν αντέχουν την κριτική και την όποια πολιτική αντιπαράθεση και καταφεύγουν για την δήθεν προστασία τους στα δικαστήρια.

Το αστείο είναι, ότι αυτά που κατήγγειλα δημόσια σε προγενέστερο χρόνο, ήταν απολύτως αληθινά και υπήρξαν αυτόπτες μάρτυρες πολλοί από τους συμπολίτες μας, που μάλιστα επιβεβαιώνουν καθημερινά τα γεγονότα.

Τόλμησα ως επικεφαλής της Μείζονος Αντιπολίτευσης να καταγγείλω δημόσια το παράτυπο γεγονός της οδήγησης του αυτοκινήτου του Κου Δημάρχου Πηνειού από έναν απλό πολίτη, ο οποίος μάλιστα τυγχάνει  και δημοσιογράφος σε τοπικό μέσο ενημέρωσης της Ηλείας.

Τι πιο απλό και ορθό! Δυστυχώς, η απάντηση ήταν μια αναληθής μηνυτήρια αναφορά. Φυσικά και δε φοβάμαι, αφού απλά έκανα το καθήκον μου!!! Εκείνο όμως που μου προκαλεί εντύπωση του όλου θέματος από τον απλό αυτό πολίτη – δημοσιογράφο, είναι το γεγονός ότι « κάποιοι »  δεν τον συγκράτησαν.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι περιμένω με « ανυπομονησία »  την ημέρα του ακροατηρίου ……

Διονύσιος Γεωργόπουλος

Δημοτικός Σύμβουλος

Επικεφαλής Μείζονος Αντιπολίτευσης

Δήμου Πηνειού 

Related Articles

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ