Επί τάπητος το τετραετές επιχειρησιακό πρόγραμμα

Συνεδριάζει την ερχόμενη Τρίτη το Περιφερειακό Συμβούλιο

Με πρώτο θέμα στην ημερήσια διάταξη το τετραετές Επιχειρησιακό Πρόγραμμα της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, συνεδριάζει με τηλεδιάσκεψη  την Τρίτη 25 Μαΐου  στις 2:00 μετά το μεσημέρι το Περιφερειακό Συμβούλιο.

Το τετραετές επιχειρησιακό πρόγραμμα είναι το πλαίσιο που συνοψίζει τις στρατηγικές επιλογές της για τα επόμενα χρόνια. Αποτελεί τη βάση για διαβούλευση, αλλά και την ανάπτυξη των συνεργασιών της Περιφέρειας με φορείς του ιδιωτικού, δημόσιου και κοινωνικού τομέα, σε τοπικό, διαπεριφερειακό, εθνικό και διεθνές επίπεδο.

Κατά την έναρξη της συνεδρίασης αναμένεται να συζητηθούν τρείς επερωτήσεις που αφορά την Ηλεία. Ειδικότερα θα συζητηθεί επερώτησης του Περιφερειακού Συμβούλου της Παράταξης «Λαϊκή Συσπείρωση Δυτικής Ελλάδας» κ. Αθανασόπουλου Τρύφωνα σχετικά με την άμεση αποζημίωση των καλλιεργητών του νομού Ηλείας που επλήγησαν από τον πρόσφατο παγετό. Αμέσως μετά αναμένεται να συζητηθεί η επερώτηση του Περιφερειακού Συμβούλου της Παράταξης «Λαϊκή Συσπείρωση Δυτικής Ελλάδας» κ. Αθανασόπουλου Τρύφωνα σχετικά με την αποκατάσταση παροχής ρεύματος στους ΤΟΕΒ του νομού Ηλείας. Τέλος θα συζητηθεί και η επερώτησης του Περιφερειακού Συμβούλου της Παράταξης «Δυτική Ελλάδα- Δικαίωμα στην Πρόοδο» κ. Μπράμου Παναγιώτη σχετικά με την προοπτική αξιοποίησης του Αεροδρομίου Ανδραβίδας.

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ