Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΗλείαΑυτοψία στα υπό εξέλιξη έργα

Αυτοψία στα υπό εξέλιξη έργα

Επίσκεψη Θ. Μαυρομμάτη στην Ηλεία

Έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη στην Περιφερειακή Ενότητα Ηλείας επισκέφτηκε χθες ο Αντιπεριφερειάρχης Υποδομών και Έργων, Θανάσης Μαυρομμάτης, συνοδευόμενος από τον Διευθυντή Τεχνικών Υπηρεσιών Π.Ε. Ηλείας Μιχάλη Καλογερόπουλο.

Το πρώτο από τα έργα, με τίτλο  «Βελτίωση προσβασιμότητας στο τμήμα Πύργος έως είσοδο Αγίου Ιωάννη», συνολικού προϋπολογισμού 3,75 εκατ. ευρώ αφορά στην ανακατασκευή του τάπητα του κυρίως δρόμου αλλά και στην κατασκευή πεζόδρομου, ποδηλατόδρομου, ζώνης πρασίνου και τοποθέτησης ηλεκτροφωτισμού.

«Ενημερώθηκα σήμερα αναλυτικά από τον κ. Καλογερόπουλο, για την εξέλιξη των εργασιών που βρίσκονται σε εξέλιξη, όχι μόνο στα σημεία που επισκεφθήκαμε αλλά στο σύνολο του Νομού. Είναι πολύ σημαντικό για να έχουμε το ιδανικό αποτέλεσμα οι συνεργάτες μας στις υπηρεσίες να είναι επίμονοι, μεθοδικοί και άρτια καταρτισμένοι όπως είναι και ο Διευθυντής μας στην Ηλεία», δήλωσε ο κ. Μαυρομμάτης, ο οποίος στη συνέχεια μετέβη σε εργασίες αντιμετώπισης προβλημάτων οδικής ασφάλειας στον δρόμο Βούναργο-Ξυλοκέρα.

Οι εργασίες στο σημείο αυτό αφορούν σε διαπλάτυνση της οδού και σε άλλες παρεμβάσεις για την ασφάλεια των διερχομένων. Το συγκεκριμένο έργο αφορά και άλλα σημεία του Επαρχιακού Οδικού Δικτύου ΠΕ Ηλείας και έχει συνολικό προϋπολογισμό 2 εκατ. ευρώ.

 «Κάθε μικρό ή μεγάλο έργο που υλοποιείται, συντελεί πρωτίστως στην ασφάλεια των συμπολιτών μας ενώ παράλληλα αναβαθμίζει τις δυνατότητες του τόπου μας. Η Περιφέρειά μας αυτή τη στιγμή παρακολουθεί την υλοποίηση στην πράξη δεκάδων μικρών και μεγάλων έργων. Έργων, που ο τόπος μας τα είχε ανάγκη. Έργων, που θα συνεχιστούν με ακόμα μεγαλύτερη ένταση», κατέληξε ο κ. Μαυρομμάτης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ