Υλοποίηση του έργου εκσυγχρονισμού και αναβάθμισης δικτύων ύδρευσης

Στο δήμο Ανδρίτσαινας-Κρεστένων

Υπεγράφη η σύμβαση μεταξύ του δημάρχου Σάκη Μπαλιούκου και του εκπροσώπου της αναδόχου εταιρείας

 Το σημαντικό έργο του εκσυγχρονισμού και αναβάθμισης δικτύων ύδρευσης,  θα λάβει «σάρκα και οστά» στο δήμο Ανδρίτσαινας-Κρεστένων. Μετά την υπογραφή της σύμβασης μεταξύ του δημάρχου κ. Σάκη Μπαλιούκου και του εκπροσώπου της αναδόχου εταιρείας « ΔΙΚΤΥΟ ΑΤΕ » κ. Κων. Δηλάρη.

Πρόκειται για έργο ζωτικής σημασίας για την έδρα, καθώς και τοπικές κοινότητες του δήμου Ανδρίτσαινας-Κρεστένων. Το οποίο είναι προϋπολογισμού 1.112.903,23 Ευρώ και χρηματοδοτείται από το Ε.Π. (ΕΣΠΑ) Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.

Το έργο συγκεκριμένα αφορά τον εκσυγχρονισμό του δικτύου ύδρευσης στην δημοτική κοινότητα Κρεστένων με αγωγό πολυαιθυλενίου 3ης γενιάς. Καθώς και στις κοινότητες Μακρισίων, Βρεστού, Αμυγδαλιών, Κάτω Αμυγδαλιών, Σκιλλουντίας, Διασέλλων, Φρίξας  (εξωτερικός αγωγός  και εσωτερικό δίκτυο ) και τοποθέτηση δύο δεξαμενών πολυαιθυλενίου και οικισμού Ανεμοχωρακίου τ. κ. Φρίξας.

Επιπλέον πρόκειται να αντικατασταθούν αντλητικά συγκροτήματα και θα αναβαθμιστούν τα αντλιοστάσια στις τοπικές κοινότητες Μακρισίων και Φρίξας.

Μιλώντας κατά την υπογραφή της σύμβασης για το έργο, ο δήμαρχος Ανδρίτσαινας-Κρεστένων χαρακτήρισε ως ιδιαίτερα σημαντικό το γεγονός του εκσυγχρονισμού και της αναβάθμισης των δικτύων ύδρευσης στις παραπάνω περιοχές. Υπογραμμίζοντας συγχρόνως ότι λαμβάνεται μέριμνα για την αντιμετώπιση αντίστοιχων ζητημάτων που προκύπτουν  στην ύδρευση σε ολόκληρο το δήμο.

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ