Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΗλεία«Η εβδομάδα των παθών για το Νοσοκομείο της Αμαλιάδας»

«Η εβδομάδα των παθών για το Νοσοκομείο της Αμαλιάδας»

Σύλλογος Εργαζομένων Ν.Μ. Αμαλιάδας

Με συνοπτικές διαδικασίες ότι είχε απομείνει στην Αμαλιάδα ο χειρουργικός τομέας διαλύεται, αφού με σημερινή απόφαση του διοικητή Γ.Ν. Ηλείας μετακινείται ο ένας εκ των δυο ειδικευμένων χειρουργών για Πύργο. Μάλιστα είναι ο ιατρός που περίπου πριν ένα μήνα είχε πάρει μόνιμη θέση ενώ υπηρετούσε ως επικουρικός χειρουργός. Με το φύλο πορείας και αυτός ανά χείρας  οδεύει και αυτός εκτός νοσοκομείου.

Μέχρι χθες είχαμε δυο  γενικούς χειρούργους δυο ορθοπεδικούς και δυο αναισθησιολόγους που έδιναν 12 εφημερίες νομού ως χειρουργικός τομέας.  Με την αποχώρηση του  χειρουργού  το εφημεριακό πρόγραμμα καταρρέει, ο χειρουργικός τομέας με ένα γιατρό είναι αδύνατον να λειτουργήσει και θα συμπαρασύρει και τους ορθοπεδικούς βάζοντας ταφόπλακα στον πάλε ποτέ ισχυρό τομέα του πρώην νοσοκομείου Αμαλιάδας.

Ότι και αν έχουμε πει ότι, ότι και αν έχουμε γράψει ,οι άνθρωποι που χειρίζονται την δημόσια υγεία στην Ηλεία έχουν ξεπεράσει κάθε όριο. Οι παθολόγοι παραιτούνται οι χειρουργοί μετακινούνται και οι ασθενείς δυστυχώς πληρώνουν την ανεπάρκεια και την αδιαφορία των διοικούντων. Ετοιμάζουν την χαριστική βολή  στη δημόσια υγεία.. Όλα τα υπόλοιπα για χρηματοδότηση νέας πτέρυγας  και ενεργειακή αναβάθμιση μόνο ως τραγικό  αστείο ταιριάζουν στην περίπτωση.

Οι εργαζόμενοι στα πλαίσιά πανευγειονομικής κινητοποίησης προκηρύσσουμε   στάση εργασίας την Πέμπτη   22/4/2021 και συγκέντρωση στην πύλη του νοσοκομείου μας.

                                                         Εκ του ΔΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ